Derbi. Soha nem volt nézők nélkül, és talán soha nem volt ilyen békés játszadozás. A Derbihez – és minden más meccshez – nélkülözhetetlen a szurkoló, így nem csoda, hogy ezúttal vaktölténnyel lőttek ebben a csatában. Maradva a háborús hasonlatnál; a háború ezúttal csak hadgyakorlat volt, de ez is a három pontért ment, amit ezúttal a vendégcsapat vitt haza. Nézzük, hogy mit mondtunk a Derbi előtt – és a Derbi után!

 

  • Várakozások

Mi sem természetesebb, mint hogy nem voltunk azonos véleményen… Most – amikor szakítottunk a hagyománnyal, és a Derbi napján is beszélgettünk – egész jól vettük az akadályt, még odáig is elmentünk, hogy megtippeltük a végeredményt, és még így sem estünk egymásnak! Kicsit lekerekedtek a vélemények, mire elértünk ide, mert korábban még szélsőségesebb várakozásaink volt. Ezt mondtuk:

 

  • Meccsnézés

Na, azért a Derbi közben nem beszéltünk, idáig azért nem merészkedtünk el, de – láss csodát! – kiderült, hogy egyazon meccset láttuk… A két csapat nem pörgött teljes fordulatszámon, de nem látszott a tabellán elfoglalt helyekben mutatkozó különbség, ismét kiderült, hogy ez a párharc már csak ilyen! És ilyen is marad!

 

  • Értékelés

Kicsit túlléptünk a Derbi keretein, a hazai foci egy pár általános jelensége is szóba került. Magunkról pedig kiderítettük: Statler és Waldorf, a Muppeth Show két fanyalgó figurája bizony bennünk van – mert a magyar foci életünk során tapasztalható pályája bizony kihozta belőlünk a páholyban zsörtölődő két öreg habitusát…

 

  • A végére

Egy hónapon belül ismét lesz Derbi, akkor és ott is találkozunk!

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!