A Ferencvárosi "Capo" nyilvános facebook posztja, változtatás nélkül. Kérem ezt a posztot klubszimpátiától függetlenül kommenteljétek ha lehet.

 „Szinte sosem politizálok nyilvánosan itt a facen, és ezt sem gondolom politikai, főleg nem pártpolitikai, annál inkább emberi kérdésnek.

A tegnapi napon több ezer magyar szurkoló emlékezett a Deák téren brutálisan megölt két fiatal szurkolótársra.
Ősi riválisok álltak egymás mellett békében,tisztességben.

Az egyik fiatal erős újpesti kötődésű volt, mégis ott voltam Én is legalább 500 fradista társammal együtt. Ott voltak az ország minden pontjáról rengetegen. Fehérvár, Kispest, Diósgyőr, Nyíregyháza, Debrecen, Zalaegerszeg, Vasas és még nagyon sok tábor. Máskor egymással szemben, egymást szidalmazva, egymás ellen harcolva, most mégis egymás mellett, együtt! Az egész rendezvény békés, méltóságteljes és gyors lefolyású volt. Gyertyagyújtás, virágok, néma főhajtás, néhány rigmus, Himnusz és ment mindenki haza avagy a dolgára.

Ennek ellenére ma reggel azt látom, hogy a sajtó egy része, több politikus, köztük Budapest főpolgármestere “náci" felvonulásról, megfélemlítésről, a város feldúlásáról, szélsőjobboldali szurkolókról számol be.

Borzasztóan sértőnek és felháborítónak tartom ezt a fajta kommunikációt!!!

Akármennyire szeretnék ezt egyesek, a tegnapi szurkolói megemlékezés nem egy »cigány kontra magyar« esemény volt!!
Ez most nem etnikai kérdés!! Azt gondolom mindenkinek egyformán el kell határolódnia és teljes mértékben elítélnie az ilyen jellegű bűncselekményeket!! Nincs helye sem cigányozásnak, sem nácizásnak.
Nekem is van több cigány ismerősöm, barátom. Ugyanúgy elítélik a történteket.

Aki egy kicsit is jártas a budapesti éjszakában tudja, hogy ez egy valós probléma, egy régóta ismert »viselkedési forma«, ami már régóta »lóg a levegőben«, most pedig meg is történt a tragédia!
Politikai haszonszerzés, uszítás helyett megemlékezni kellene, ahogy tették ezt az oly sokszor »lenácizott« szurkolók, aztán pedig sürgősen megoldást keresni annak akinek módja van rá.

Érdekes módon nem láttam ennyi cikket, postot rólunk mostanában.
Hol voltak ezek a politikusok, újságírók akkor mikor a teljes hazai szurkolói társadalom összefogott, megalakult a Szurkolók Magyarországért mozgalom és az elmúlt hónapokban, TÖBB MINT 50 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKBEN ADOMÁNYOZTAK, SEGÍTETTEK, TÁMOGATTÁK AZ EGÉSZSÉGÜGYET a »náci, szélsőjobboldali« SZURKOLÓK??!!
Sehol.

Szégyellje magát egytől egyig minden érintett újságíró, politikus és mindenki akinek köze van a fröcsögéshez.

Nyugodjanak békében a srácok!”

Pin It

Hozzászólások (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nem is tudom mit mondjak. Annyira felháborító az egész és annyira álnok és átlátszó a liberális média,politika hozzáálása,hogy felteszem magamnak a kérdést....Kikkel élünk mi egyáltalán együtt?Kik ezek az emberek akik magyarúl szolnak hozzánk de...

Nem is tudom mit mondjak. Annyira felháborító az egész és annyira álnok és átlátszó a liberális média,politika hozzáálása,hogy felteszem magamnak a kérdést....Kikkel élünk mi egyáltalán együtt?Kik ezek az emberek akik magyarúl szolnak hozzánk de nem magyarúl gondolkodnak??Mindíg mindenben ellenünk vannak! Mindíg a másik a jobb,az idegen a szép és ez így megy száz éve!! Meddíg lehet ezt eltürni és miért kell ezt eltürni?? Èn csak azt mondom nektek liberál globalista nemzetgyülölök,hogy vegyetek vissza mert negy baj lesz!! Gárdonyi irta az egri csillagokban,hogy a magyar olyan mint a kova-Mentül jobban ütik annál jobban szikrázik!! Nehogy a szikrából robbanás legyen mert az senkinek nem lesz jó!!

Read More
kedves imre
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Kapcsolódó cikkek

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!