Ugye ismerős valahonnan; "A Harsányitól megkérdezitek, hogy hova a p...ba rúgja ki a labdát?" Korábban sokan nettó felelősség-hárításnak gondolták, na meg azon polemizáltak, hogy micsoda szavakat használ az akkor a Mezőkövesd edzőjeként dolgozó tréner. A nyilatkozatot rögzítette a digitális világ, tartalma nem változott, de egyre inkább értelmet nyer… És most itt az ideje a kérdéseknek! Megkérdezem tehát…

… Rebrovot, miért van az, hogy a Felcsút ellen elfelejt meccselnni? Miért rakja fel úgy a csapatát, hogy a vak is látja, nem lesz jó? Egy komment ehhez, amit a meccs alatt olvastam: „Otigba és Heister a kezdőben, Zubkov pad. Somalia kezdő és Isael a szélen.”

… az MLSZ-t arról, hogy miként lesz egy eltiltás lefelezve, és ha le lett felezve, akkor az volt a mondás, hogy az edző helyett akkor a játékosok kapják a lapokat – ha kell, ha nem?

… Iványi játékvezetőt - az előzővel összefüggésben -, hogy mire gondolt Karnitski első sárgájánál, avagy mi volt a gondolat, amikor Berecz ugyanilyen lapot kapott Márkvárt szándékos kiütéséért?

… az Újpest vezetését, hogy mit tudhat edzőjük, akit még mindig nem rúgtak ki páros lábban, pedig utóbbi tíz meccsén hétszer kapott ki, elsüllyesztett a kispadra egy olyan tehetséget, mint Zsótért, akit sikerült olyan szintre degradálni, hogy ma már jogosan nem kap egy percet sem?

… a Debrecen erőnléti edzőjét – sok év után lett a Lokinak is ilyen… -, hogy játékosai miért vették alfelükön a levegőt már tíz perc után, miközben a Kispest, aki kupameccset is tolt, sokkal frissebben mozgott?

… Pisont Istvánt arról, hogy a gól nélküli kupameccseken milyen rengeteg helyzetet látott, ami bizakodással töltötte el az egyébként aztán győzelemmel abszolvált Loki ellene meccs előtt?

… Kovács Zoltánt, hogy mire gondolt, amikor olyan csapat mellé szerződtette Carillo-t, ami se közel, se távol nem felel meg a mester elvárásainak, és még azt is, hogy mit szól ahhoz, hogy még csak nem is törekednek arra, hogy megfeleljenek?

… Disztl Pétert arról, hogy miért beszél úgy, mintha nem ismeré csapatát? És miért nem ismerte fel, hogy – még a 6:0-ás zakó előtti!  – mínusz 38-as gólkülönbséggel álló csapat egyik vezetőjeként, hogy minimum öngól-gyanús a védekezést akár csak egy szóval is megemlíteni?

… az előzővel kapcsolatban az MLSZ-t arról is, hogy miért kell azt az ostoba gyakorlatot fenntartani, hogy ha nincs pro licence a tényleges edzőnek, akkor majd nyilatkozik helyette, akinek van, és kb. ennyiben ki is merül a munkája? Talán a pro-képzés kommunikátorrá tesz? (l.m.: Pintér Attila)

… a print és online médiát, hogy ők miért nem kérdeznek, csak öles címekkel közölnek olyan furcsaságokat, mint „Döntetlen született a rangadón”?

Majd egyszer megkérdezitek?

 

Véber György elhíresült nyilatkozata:

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!