Ismét nem politika hanem nemzeti kérdés. Kis történelem kultúra és youtube csatorna ajánló. Régóta figyelemmel kisérem az Angyalos községben lakó székely videóst Incze Csabát.Mr. Originality/ Csabika. Rajta keresztül képet kaphatunk a régi és a mai székely hétköznapokról. Csaba ápolja a hagyományokat és videóin keresztül korszakalkotó kultúramentő tevékenységet folytat. Ez a videója zseniális és akinek egy kicsit nem szorul el a torka abban tényleg nincs nemzeti érzés.

Nem csak azért ajánlom figyelmetekbe, mert Sepsiszentgyörgytől nem lakik messze és persze nem kérdés kinek szurkol. Hanem azért mert olyat hozott a youtubra ami tényleg korszakalkotó - kultúrát teremt a maga egyszerűségével. Nem gondolja túl magát csak hozza azt a veleszületett tisztaságot és kiveszni látszó erkölcsiséget ami itthon egyre ritkább, de Székelyföldön még mindennapos. Megmutatja a ma fiatalságának azt, hogy lehet valaki úgy is "trendi" ha nem dobja el azt ami a génjeibe ivódott és tovább is igyekszik is azt adni. Videóiból ömlik az optimizmus, a székelyes furfang és a háromszéki életérzés. Ajánlom mindenkinek aki kicsit mást akar nézni, jól akarja magát érezni, sírva akar nevetni úgy hogy közben megtanul kenyeret sütni. Ajánlom azoknak akik  már a hitüket vesztették mert amíg ilyen videók készülnek addig nem távolodnak azok az immár 100 éve elveszettnek hitt hegyek. " Mert a víz szalad de a kő marad! "

Pin It

Hozzászólások (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Kedves Csabika,kedves fiam, földim !! Adjon a jó ISTEN erőt egészséget neked és kedves hezzádtartozóidnak,hogy még sokáig kiállhass (kiábálhass) a nagyvilágnak szegény sokat szenvedett székely és magyar népről ,hazánkról,minden tisztelettel ...

Kedves Csabika,kedves fiam, földim !! Adjon a jó ISTEN erőt egészséget neked és kedves hezzádtartozóidnak,hogy még sokáig kiállhass (kiábálhass) a nagyvilágnak szegény sokat szenvedett székely és magyar népről ,hazánkról,minden tisztelettel Kelemen Barna ,Nyújtódról .

Read More
Kelemen Barna
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!