Angyalföldön komoly tervek vannak, hiszen most már egyértelmű cél a feljutás. Azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi lett volna, ha… idén végig megy a bajnokság, de nem voltak esélytelenek a feljutásra, ez tény. Nem is tervezték, de idény közben jött meg az étvágy – és persze jó pár olyan játékos, na meg ifj. Bene, akikkel nem is lehet más a cél, mint az élvonal! De nem állnak le, újabb nevek érkezhetnek!

A Vasas egy elég fiatal gárda, de úgy tűnik, hogy hosszabb távon (még) nem merik totálisan rájuk bízni a dolgot, ezért kellenek a már bizonyított játékosok a keretbe. Emlékezzünk, télen a gólkirályi címért versenyben lévő Feczesint igazolták le Újpestről, és most megint a góllövő lista első helyezettjére fenik fogukat; Radónak lejár a szerződése klubjánál, így elviekben semmi akadálya nincs az angyalföldi érkezésnek…

Valószínű, hogy a középpálya és a védelem megerősítése a cél, pedig előbbi csapatrészben azért Balajti és Birtalan nem éppen futottak még kategória! Nem csak szervezéssel, hanem gólokkal, gólpasszokkal is jól állnak, ugyanakkor tény, hogy ők azért nem feltétlen univerzális játékosok, inkább csak a támadásokban jeleskednek. De lehet, hogy nem is cél a középpálya védereje megerősítése, hiszen Radó mellett Zsótér Donáttal is tárgyalnak, márpedig ez utóbbi két játékos sem feltétlen védekezésben a legerősebb.

De ha már védelem! Továbbra is úgy hírlik, hogy Litauszki, az Újpest középső védője is a kiszemeltek között van. A Vasas biztosan jó anyagi kondíciókat kínál mostanság, hogy ezekkel a játékosokkal számolnak, de azért azt is meg kell említeni, hogy ha Újpestről többen is érkeznek oda Fecze után, akkor valami nincs rendben ott a szomszédban! Persze, most mintha új szelek fújdogálnának Újpesten… bár a fene tudja már, hogy az a végtelen játszma, ami ott folyik, mikor ér véget, és milyen eredménnyel!

De vissza a Vasashoz! Ha igazak a pletykák, a Fradival is tárgyalnak, hiszen a Mezőkövesden kölcsönben játszó Silye Erik is képben van náluk. Jó vétel lehet a fiatal bal oldali védő, mert manapság magyar szélső védőt igencsak nehezen találni, márpedig úgy tűnik, hogy magyarokban gondolkodnak Angyalföldön! Ez jó elképzelés, lassan ki is szemezgetik a legjobbakat, és ha a játékuk is összeáll úgy, mint a bajnokság idő előtti lezárása előtti időszakban, kérdés nem lehet a másodosztály bajnoka ügyében!

De messzebb megyek! Ha ezek az igazolások megérkeznek, akkor olyan keret áll össze, hogy az a most futó élvonalban is bőven megállná a helyét! Persze az NB1-ig még sok meccs van hátra, ezek pedig a pályán dőlnek el, így most, amikor még az új bajnokság kezdési időpontját sem tudjuk, talán elhamarkodottan ítélek.

Az minden esetre biztos, hogy a klub vezetői, a tulajdonosok és persze a szurkolók a 2021/22-es bajnokságra a Vasassal már első osztályú csapatként gondolnak.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!