Tóth Bence (Szolnok, 1989. július 22. –) magyar labdarúgó, a Gyirmót FC Győr játékosa

Tóth Bence, aki 2008 és 2012 között 49 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára a zöld-fehérek színeiben, de maradt benne hiányérzet. Bennünk is maradt mert nagy tehetségnek indult aztán valami megtört. Orosz Pál a zrt. igazgatója még az első pletykák szerinti balhék idején védelmébe vette Tóthot és az ígérte amíg ő ott van Tóth Bencének van helye a Fradiban. Majd egyszer csak – mondanánk azt hogy váratlanul de nem így van – szerződést bontottak az örök ígérettel.

Az úti cél Pápa Paks Szolnok majd Mezőkövesd.

Az ötvenediket szeretném elérni, úgyhogy van egy minimális cél – mondta az M4 Sportnak a kövesdi középpályás.

Majd Kövesdről is távoznia kellett. A zuhanyhíradó szerinti pletyka fegyelemezettlenségekről állandó késésekről motiválatlanságról beszélt.

Majd Gyírmótón tűnt fel ahol már PR cikkek is megjelennek vele, mint ez

Tóth Bence, az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr 30 éves középpályása az elmúlt időszakban bokaműtéten esett át. A rutinos játékos minél gyorsabb felépülésében azonban segítségére van a Game Ready nevű eszköz, amit az Endo Plus Service Kft-től kapott a rehabilitáció idejére.

Érdekesség, hogy korábban többek között Cristiano Ronaldo, Luka Modric vagy éppen Lionel Messi is ugyanilyen szerkezet segítségével jött rendbe.

Nagyszerű mondhatnánk, bár más kontextusban szerepelne egy cikkben az említett sztárokkal, de ez a honi lábilabda. Tóth Bence a is a Magyar labdarúgás csődjét mutatja be ahol nem bírnak bánni a tehetségekkel és még gyermekcipőben jár a karakterfejlesztés.

Bence most 30 éves és aligha futja be azt a karriert amiről álmodott sajnos. Viszont még egy kis Fradi kötődése maradt. Berki Krisztiántól a volt Fradi vezértől megörökölte annak volt barátnőjét Hódi Pamelát . Gratulálunk.

Jelenleg a Gyirmót játékosa.

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!