A Ferencváros szurkolóihoz hasonlóan az YBS sem vesz részt a DAC mérkőzésein, mert méltánytalannak tartják, hogy nem lehet ott mindenki a lelátón. Miután hivatalossá vált, hogy június végéig 500, júliustól pedig 1000 néző lehet jelen a Fortuna liga mérkőzésein, a döntés nagy vitát váltott ki a szurkolók körében, ezért döntöttek így. A DAC részéről az YBS Fanklub úgy döntött, nem vesz részt a bajnoki mérkőzéseken. Íme a Fanklub teljes közleménye:

 

 

MINDENKI VAGY SENKI

A törvényi szabályozás enyhítése sem kedvezett nekünk, sem a mai döntés.

A mérkőzésekre vonatkozó létszám korlátozása, a max. 5OO ember, későbbiekben 1OOO sem felel meg az YBS szurkolói csoport számára. Az egységesség és a teljesség hiányában már szolidaritásból sem lehet megfelelő a hangulat a stadionban, ezért úgy döntöttünk, hogy az YBS Fanklub NEM VESZ részt a mérkőzéseken, nem lesz szervezett formában egységes lelátói szurkolás, nem lesz bent a B – Közép. Mindenki vagy senki elvére alapozva, kívánunk eredményes jegykapkodást a többieknek.

A csapat tudja, hogy velük vagyunk a stadionon kívül is.
Hajrá DAC!
-ybs-

A DAC szombaton, június 13-án a Nagymihály csapatát fogadja a MOL Arénában, viszont a B-közép szektora ezúttal üres marad. 

MINDENKI VAGY SENKI

A törvényi szabályozás enyhítése sem kedvezett nekünk, sem a mai döntés.

A mérkőzésekre vonatkozó létszám korlátozása, a max. 5OO ember, későbbiekben 1OOO sem felel meg az YBS szurkolói csoport számára. Az egységesség és a teljesség hiányában már szolidaritásból sem lehet megfelelő a hangulat a stadionban, ezért úgy döntöttünk, hogy az YBS Fanklub NEM VESZ részt a mérkőzéseken, nem lesz szervezett formában egységes lelátói szurkolás!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!