Kisorsolták a labdarúgó Román Kupa elődöntőinek párosításait: a Sepsi OSK a Jászvásári Polival játszik a döntőbe jutásért. A kicsit gyengébb idényt egy jó kupaszerepléssel lehet majd kompenzálni. 

 

 

Az elődöntő párosítása . 

SEPSI OSK - JÁSZVÁSÁRI POLITEHNICA

FCSB - DINAMO

A Román Kupa elődöntőjének első felvonására június 24-én kerül sor, a visszavágót július 8-án rendezik meg, a döntő pedig július 22-én lesz.

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK klubigazgatója: „Ne igyunk előre a medve bőrére, nem lesz könnyű meccsünk a Jászvásári Polival. Ne feledjük, az utolsó bajnoki mérkőzésünk a jászvásári együttessel 1-1-es döntetlennel zárult. Biztosan két nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de nagyon reméljük, hogy döntőt fogunk játszani”.

A döntőbejutás esetén nagyon nehéz döntő várna a székely alakulatra. Igaz Erdélyben minden mérkőzés nehéz ha a lelátón magyarul akar szurkolni.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!