Fontossága teljes tudatában az MLSZ szórja a büntiket, mintha kötelező volna… Értem én, a lényeg az, ha a pályán látottak egy vígoperához hasonlítanak, akkor legyen a közönség is partner ebben, de itt mintha nem erről lenne szó! Semmi más célja nincs a benyújtott számláknak, mint a szövetség hatalmának kinyilatkoztatása.

Az Újpest-Debrecen meccsel kapcsolatban megítélt 200, illetve 700 ezer forintos büntetés már önmagában is elképesztő, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a Lokira mért büntetés már csak azért is furcsa, mert nem világos, hogy miért várja el bárki is, hogy a kiábrándító játékkal előrukkoló csapat szurkolói majd jókedvűen tapsikolnak örömükben?

Azért foglalkozom inkább a Lokival, mert az Újpest büntetése alap, nyilván mindenki, aki lilában megy ki meccsre, az rasszista, ez nem is kérdés. Ja, nem… De ez kit érdekel? A lényeg, hogy a hatalmi szónak legyen húzása, és az is fontos, hogy a szurkoló stigmatizálása egy komolyabb összeggel is meg legyen támogatva!

A valóság azonban olyan távol áll a szövetségtől, hogy ebben a dimenzióban Makó Jeruzsálem egyik központi kerületének tűnik! Nem is folytatom, csak megjegyzem, hogy a Fegyelmi bizottság döntései csak megerősítik azt a sajnálatos tényt, hogy alkalmatlan emberek kaptak hatalmat a magyar fociban, akik hatalmi arroganciájukkal igyekeznek bizonyítani a gyerekként kezelt szurkolóknak a… Mit is?

A nagy semmit!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!