Hétvégi adásunkban megoszlottak a vélemények közöttünk, hogy kinek a felelőssége ami például a Lokinál folyik. Wágner Ádámtól és Gábortól megszokhattuk, hogy sarkos véleményt foglamaznak meg , sajnos egyre ritkábban, mert hiányzik a kritika és a párbeszéd a Magyar Labdarúgásból. Nyilvános facebook posztjukat osztjuk meg a témába vágóan. Várjuk a véleményeket természetesen mi is, de a témával és nem a két fiatalemberrel kapcsolatban. Sokaknak fájni fog.

 

„Addig nem lesz minőségi labdarúgás Magyarországon, amíg a magyar 'A'-válogatott szövetségi kapitányát Dzsudzsák Balázsnak, az asszisztens edzőjét pedig Szalai Ádámnak hívják. Addig sem lesz minőségi labdarúgás agyarországon, amíg például a Debreceni VSC vezetőedzőjét Tőzsér Dánielnek, az asszisztens edzőjét pedig Bódi Ádámnak hívják.

Ez abból a fajta mentalitásból alakul ki, hogy csupán azért sz*pkodunk valakit, mert labdarúgó, és az edző saját magát mindig a játékos alá pozícionálja. Ennek az a végeredménye, hogy a szurkoló a meccs után még a szuszt is kiverheti az edzőből és, hogy a hozzá nem értő, dilettáns MLSZ-elnök egy meccs után eljut arra a „szakmai” szintre a hozzá nem értő, dilettáns miniszterelnökkel együtt, hogy kib*ssza a szövetségi kapitányt (Pintér Attila).

Gratulálok Nektek (a tiszteletem minden jele mellett) kollégák: Bekő Balázs, Bene Feri, Horváth Feri, Kondás Elemér, Vitelki Zoli, és napestig lehetne sorolni a neveket, hogy ehhez mindennap asszisztáltok, ezzel minden egyes nap konzerváljátok a sz*rt, és így azt vívtátok ki 2020-ra, hogy mostanra az edző az utolsó a rangsorban, és még a kit manager is nagyobb megbecsültségnek örvend!

Egy személy van csak jelenleg az élvonalban, aki egzisztencálisan független ettől a köpedék rendszertől, aki karakán, aki tökös, akinek van személyisége, akit elmondása szerint Diósgyőrben úgy kirakták, mint a kutyát, és a diósgyőri vezetőknek nem a gerincesség volt a jele az óvodában (by Góóól! 2, M4 Sport, élő adás)!

Szóval, lehet itt 30 éve futballgondolkodni, meg kamu szakmázni, meg az állandó kamu tanulásra hivatkozni a külfölditől (ahelyett, hogy végre a külföldi tanulna már tőlünk valamit, és elkezdenénk végre mi tanítani a külföldit), de leginkább be kellene sorakozni Bódog mögé, a játékosuralmat elsöpörni, és az edzők nimbuszát visszaállítani a megérdemelt helyére!

Ti is így gondoljátok?”

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!