Nem az első eset, hogy egy edző indulatosan nyiltakozik és vélt vagy valós sérelmeit kinyiltakoztatja a nagy nyilvánosság elé. Elég igazságtalan dolog, hogy például a játékvezetőket nem lehet egy egy mérkőzés után megszólaltatni. Nem tisztünk eldönteni, hogy Kuttornak igaza van vagy nincs , de amiről beszél egy visszatérő probléma és bizony gyanakvásra adhat okot. Mi hiszünk a tiszta labdarúgásban és hisszük illetve szeretnénk azt hinni, hogy minden a pályán dől el és az adott forma, vagy taktika, vagy egyéb sporttényező határozza meg az eredményeket. Szeretnénk ha ezek döntenének egy egy mérkőzésen és nem más.

 

 A Mezőkövesd vezetőedzője, Kuttor Attila igen indulatosan nyilatkozott a DVSC elleni, a hajrában elveszített és több kétes ítéletet is hozó bajnoki után. Ahogy fogalmazott, csapatát mérkőzések óta “ki akarják végezni”.

"Nyugodtan indulhat az Európa Ligában az, aki akar vagy akit az MLSZ megjelöl, de a munkánkat, amit leteszünk a pályára, azt folyamatosan hétről hétre veszik el"

– mondta többek között a tréner a lefújást követően.

Szavai nem maradtak következmények nélkül az MLSZ-nél sem. A Fegyelmi Bizottság (FEB) elnöke, dr. Ádámosi György a vezetőedzővel szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el, a tárgyalás időpontját pedig június 29.-re (hétfőre), 12 órára rendelte el. Azaz csak a hétvégi, többek között a kövesdiek sorsát is eldöntő utolsó NB I-es fordulót követően derül ki, megbüntetik-e a trénert kifakadása miatt.

Ugyancsak kiderült a szövetség csütörtöki bejelentéséből, a FEB tárgyalás megtartása után az FTC – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpesttel szemben szurkolói részéről történt rendzavarások (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) és ismétlődő rasszista megnyilvánulás (“huhogás”) miatt kiszabott 1.000.000 Ft pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!