A Felvidéken a tót bajnokságban a játékvezetői bizottság minden forduló után nyilvánossá teszi, hogy melyik meccsen melyik bíró hibázott. Persze itt is  maga felé hajlik a szövetség keze de legalább a szövetség transzparenssé teszi a hibákat.

 

Felvidéken élő olvasonk nézők küldte el nekünk a linket ahol meg lehet nézni a fordulók után a hibákat és a szövetség állásfoglalását. Nincs túl sok minden amiben egyetértünk északi "szomszédunkkal" de legalább lehet beszélni lehet problémát felvetni. A Magyar csapatok elbírásála persze más kérdés, de nem ez a rövid cikk témája. Felvidéki olvasónknak nézőnknek köszönjük az információt.

 

A szövetség honlapja a videókkal itt elérhető

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!