Van aki szerint vállalhatatlan.Van aki szerint nagyképű. Van aki szerint dilettáns, és van aki szerint legalább előjön valamivel amivel a futballszakma közle 30 éve nem. Egyet nem láttam olvastam eddig a vélemények között , azt ami a lényegi részt kritizálná, vagy jobbat ajánlana. Természetesen Wágner Ádám posztjai megosztják itt is a véleményeket, de egy valamiben egyetértünk. mindenkit meg kell hallgatni ha már meghallgattunk sok mindenkit. Követtünk hollandokat olaszokat németeket...egyet nem tettünk NEM JÁRTUK A SAJÁT ÚTUNKAT. A szurkoló persze örök és nem mindig tudja mit kellene tenni, de valahogy zsigerből érzi érezzük tenni kell valamit, mert ez az út a semmibe vezet, és nekünk a foci a minden. Ezért is adunk teret Wágner Ádámnak. Legalább beszéljünk arról ami nem jó és előítélet nélkül vegyük górcső alá mit is akar. Kritika kell, de a mondanivalónak legyen kritikája ne a személynek. Várjuk itt is a nem személyeskedő véleményeket. Alant Wágner Ádám változatás nélküli posztja.

 

 

JELZEM A MÉDIA SZÁMÁRA (IS): A HALOTT MAGYAR LABDARÚGÁS FELTÁMASZTÁSÁÉRT ALKOTOTT, 10 SAROKPONTOS, MISSZIÓS ÉS RENDSZERELVŰ „MENTŐCSOMAGOM” KÉSZEN ÁLL A BEVETÉSRE!

Kedves Magyarország!

Nos, az elmúlt 10 nap befejező, azaz záró akkordjához érkeztünk.

– A HALOTT MAGYAR LABDARÚGÁS FELTÁMASZTÁSÁÉRT SOKAN SOKFÉLE MEGOLDÁST KÍNÁLTAK MÁR – JELEN MISSZIÓS „MENTŐCSOMAGOM” AZONBAN OLYAN ÁTFOGÓ KÉPET AD A SPORTÁG RENDSZERELVŰ, SZAKMAI, SZERVEZETI, TÁRSADALMI, TUDOMÁNYOS, TOVÁBBÁ TÖRTÉNELMI ANOMÁLIÁIRÓL, BUKTATÓIRÓL, ILLETVE ERÉNYEIRŐL ÉS POZITÍV JÖVŐKÉPET ÍGÉRŐ FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEIRŐL, AMELY EGYEDÜLÁLLÓNAK, EGYBEN HIÁNYPÓTLÓNAK TEKINTHETŐ HAZÁNKBAN.

SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI PROF. DR. H. C. MOCSAI LAJOS ÚRNAK, A TESTNEVELÉSI EGYETEM REKTORÁNAK, HOGY AZ ELŐBBI MONDATOT A PUSKÁS AKADÉMIA ÁLTAL KIADOTT, „A JÖVŐ KÖNYVÉNEK” APOSZTROFÁLT, LABDARÚGÁS ÉS TUDOMÁNY CÍMŰ ALKOTÁS ÁLTALA ÍRT ELŐSZAVÁBÓL KÖLTŐIEN SZABADON ÁTVEHETTEM.
(Wágner Ádám, 2020. 06. 24.)

„Már régen a támadó térfélen vagyunk: a labda a büntetőterületen belülre érve arra vár, hogy áthaladhasson a gólvonalon.”!

Akkor térjünk is rá a mai vonalvezetésünkre!

Az elherdált és piszkosul sok fájdalommal járó évtizedek margójára

Miután az elmúlt évtizedekben a halott magyar labdarúgás feltámasztására rengeteg eredménytelen kísérletet tettek MLSZ elnökök, honi vagy nemzetközi edzőképzés vezetők, szakmai bizottságok, szakmai igazgatók, sportág-fejlesztési igazgatók, illetve sportigazgatók, így az – gondolom mindenki számára – teljesen egyértelmű, hogy a diagnózisok egytől-egyig téves hipotézisekre épültek.

Ebben az országban bárki bármit megcsinálhatott eddig valós számonkérés nélkül, mert soha nem volt senkinek semmilyen felelőssége a számonkérés elmaradása okán.

A siker tényezői

Az antropológusok szerint, csak azok a népcsoportok tudtak, illetve tudnak fennmaradni a történelmi idősíkok viharaiban, amelyek esetében az alábbi sikertényezős faktorok jelen vannak:
1. KULTÚRA;
2. TECHNOLÓGIA;
3. ORGANIZÁCIÓ.

Gondolom, most már egy ország kezdi kapizsgálni (hiszen az évtizedes kudarcok okán a saját bőrünkön megtanulhattuk volna), hogy a magyar labdarúgás legfelsőbb iránymutatói az 1. sikertényezővel nem foglalkoztak eleget, vagy nem elég hatékonyan foglalkoztak vele ez idáig, pedig mindennek az alapja a KULTÚRA. A siker tényezőinek sorrendiségét – szerintem – még csak felcserélni sem lehet, így a hőn áhított siker elérése érdekében tehát rögzítsük:

1. KULTÚRA, amelynek az alárendeltje
a
2. TECHNOLÓGIA, amelynek az alárendeltje
a
3. ORGANIZÁCIÓ.

A magyar labdarúgásra kivetítve:
1. KULTÚRA sikertényező optimalizálása: Wágner Ádám 10 sarokpontos, missziós, rendszerelvű „mentőcsomagjának” bevezetése és életre keltése;
2. TECHNOLÓGIA sikertényező optimalizálása: Csányi Sándor MLSZ Elnök Úr és holdudvara által az elmúlt 10 évben nemzetközi és honi szinten is tökélyre kiépített rendszer karbantartása és működtetése továbbra is;
3. ORGANIZÁCIÓ sikertényező optimalizálása: Orbán Viktor Miniszterelnök Úr elmúlt 10 évben tökélyre kiépített, honi viszonylatban központi vezérlésűnek mondható rendszerének karbantartása és működtetése továbbra is.

Kérlek, tekintsétek át a halott magyar labdarúgás feltámasztására alkotott, a KULTÚRA sikertényező bevezetését és életre keltését célzó, 10 sarokpontos, missziós, rendszerelvű „mentőcsomagomat” – címszavakban (részleteket tartalmazó forrásmegjelöléssel):

1. Az MLSZ által az utánpótlásedző mentoroknak kitüntetést és anyagi elismerésükre produktivitási ösztönző rendszert!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2987024214709539)

2. Az MLSZ által a Bognár György – Sallai Tibor – Szoboszlai Zsolt – Wágner Ádám és Wágner Gábor tagok kitüntetését, továbbá vezetésükkel az MLSZ „Kiválasztási kritériumrendszer – utánpótlásműhelyek működése – akadémiai rendszerbe integrálás” fejlesztési területet illető munkacsoportjának kialakítását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2984570021621625)

3. Az MLSZ által a Mágikus Magyarok labdarúgó revolúciós program beindításának engedélyezését, továbbá a Mágikus Magyarok Módszertan (MMM) létrehozásához szükséges applikációs platform, média szolgálat és munkacsoportok kialakítását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2989871074424853)

4. Az MLSZ által a Mágikus Magyarok labdarúgó revolúciós program keretében MLSZ Mentorház rendszerének országos szintű kiépítését, avagy a gyermekek karrierépítő és -támogató, életpályamodell orientációs intézményhálózatának létrehozását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2989871074424853)

5. Az MLSZ által az egy- vagy pár személyes sportkoncepciós korszak végleges leszámolását, és helyette közösségi összefogású (integrálva a komplett iparág tudásmegosztó, egyben minőségbiztosítási törekvéseit) sportkoncepció megvalósítását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2993246984087262)

6. Az MLSZ által Tudásmegosztó Központ rendszer (a kihalt, kulturális-szakmai élet beindításának érdekében kávézós könyvtárak, továbbá interaktív tudásmegosztó portálok kialakításával minden megyei jogú városba, valamint szakmai ösztöndíjrendszerrel az alkotni vágyóknak) országos szintű kiépítését!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2995897170488910)

7. Az MLSZ a Magyar Labdarúgóedzők Szakmai és Érdekvédelmi Bizottságának, azaz MLSZ-ÉB (a labdarúgóedzők jogi, valamint egyéb tanácsadást, a lobbizást, az edzői társadalom összefogását, továbbá az edzők presztízsének növelését érintő szakmai és érdekvédelmi ügyeinek képviselését támogatva) létrehozását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/2998101173601843)

8. Az MLSZ által egy teljesen új, innovatív, kulturális hungarikumnak: egy, a magyar labdarúgás teljes iparága számára szükséges, országos lefedettségű, online közösségi platform, és az ahhoz szükséges applikáció létrehozását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/3001109949967632)

9. Az MLSZ által egy Szurkolói Reform Program (a HAGYOMÁNYOS halmazba tartozó klubok számára a jogi, valamint egyéb tanácsadást, a lobbizást, a szurkolói társadalom összefogását, továbbá a szurkolók presztízsének növelését érintő szakmai és érdekvédelmi ügyek képviselését támogatva) létrehozását, valamint a SPECIÁLIS halmazba tartozó Puskás Akadémia által, a mindenkori U17-U23-as korú, korosztályos válogatott csapatokba tartozó legjobbjaiból összeállított Magya Ligaválogatott keretének létrehozását, továbbá az NB I-es magyar bajnokság 13. csapataként (Marco Rossi szövetségi kapitány és csapata vezetésével) a versenyeztetését!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/3003569689721658)

10. Az MLSZ által maximális támogatottság mellett a felvázolt, 10 javaslatot tartalmazó, a KULTÚRA sikerfaktor kiépítését szolgáló „mentőcsomag” bevezetését, és az MLSZ Elnökségének személyi összetételét érintő átalakításának (aszerint, hogy a magyar main stream elit, illetve a magyar szakma képviselete 50-50 %-os arányban legyen jelen) megvalósítását!
(Forrás: https://www.facebook.com/wagner.adam.7/posts/3006137039464923)

Azt gondolom, hogy én mindent megpróbáltam, ami Tőlem telik. Talán még annál többet is.

Magyarország eldöntheti, hogy a kezébe veszi végre az egyik „legféltettebb gyermekének”, a labdarúgásnak a sorsát, beáll mögém, vagy lehajtott fejjel, „a vihar verte tutajába belekényszerített kincsét hagyja továbbsodródni a nemzetközi labdarúgás végeláthatatlan tengerén”.

– VÉGEZETÜL, SZERETNÉM LESZÖGEZNI: ORBÁN VIKTOR, CSÁNYI SÁNDOR, NYILASI TIBOR ÉS BARCZI RÓBERT URAK NÉLKÜLEM IS MEGCSINÁLHATJÁK A TERVEIMET, ABSZOLÚT LÉNYEGTELEN A SZEMÉLYEM, KIZÁRÓLAG AZ ÜGY A FONTOS! ABBAN AZ ESETBEN, HA NEM KAPOM MEG A LEHETŐSÉGET ÉN A MEGVALÓSÍTÁSRA, ATTÓL MÉG NEM LESZEK CSALÓDOTT, ÉS UGYANÚGY TISZTA SZÍVBŐL FOGOK SZURKOLNI A JÖVŐBEN IS A MAGYAR LABDARÚGÁS SZEBB NAPJAIÉRT!
(Wágner Ádám, 2020. 06. 24.)

Utóirat:
Szép nyarat Mindenkinek!
A magyar labdarúgás megmentésében olykor kissé elfárad az ember, örökké még én sem dolgozhatom rajta – úgyhogy most megyek vacsorázni.

– Magyar vagyok, magyarnak születtem,
Magyar földön, magyar ember lettem,
A múltunkat cipelem a vállamon,
De magyar vagyok, úgyhogy vállalom.
(Majoros Péter – zenész, műsorvezető)

Ja, és kedves kommenthuszárjaim: ugye, már majdnem azt hittétek, hogy az utolsó napon megfeledkezem Rólatok? Nem, dehogy! Köszönöm, hogy eljutottatok ezekig a sorokig. Tudom, hogy az elmúlt 10 napban végig Velem voltatok. Tiszta szívből kívánom Nektek, hogy egyszer szabad emberré válhassatok! Vigyázzatok magatokra! Csókollak Titeket (is)!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!