A sportmanager facebook oldal vezetője Vági Márton volt már adásunkban is. Véleményét osztjuk meg veletek a szezon "Álomcsapata" kapcsán. Meg kívánjuk jegyezni a poszt előtt, hogy az ide besorolt játékosokkal semmi baj, megérdemlik a helyüket a besorolást, csak az a kérdés merül fenn benünk is amit az adásunkban is sokszor megfogalamztunk, biztos jó ez így? Biztos erősödött a MAGYAR labdarúgás?

 

 

106332779_2733888853561558_4398220676065128194_n.jpg

 

Tényleg szeretném megkérdezni az illetékeseket, akadémia vezetőket, MLSZ-nél dolgozó okosokat, hogy mire ment el az a cirka 400 milliárdnyi TAO? A szezon csapatában van tíz légiós, és egyetlen magyar, aki egyfelől nem „TAO-termék”, másfelől az ellehetetlenített, megye I-ig visszasorolt, MLSZ által rendesen megbüntetett PMFC neveltje.

Hol vannak a csilliárdokból támogatott, hiper-szuper Ferencváros neveltjei? Na és a Puskás Akadéma tehetségei? A Vidi fiataljai? A kiemelt kisvárdai akadémia legjobbjai? Netán a debreceniek? Paks? Újpest? Zalaegerszeg? Bárki? Folyik valahol értelmes munka, vagy elég az, hogy a TAO-nak hála, mindenki fasz fizut vihet haza?

Esküszöm nem én akarok lenni folyton a megmondó ember, meg aki mindent kritizál. És ígérem, ha egy deka állami pénz nem lesz a fociban, akkor egyetlen rossz szót sem fogok szólni, de azt látni, hogy az adónk elmegy erre, és eredmény kb annyi sincs, mint 2010 előtt volt, az számomra bicskanyitogató. Még a túlzott állami támogatást is lenyelném nagy nehezen, ha azt látnám, hogy ennek hatására elözönlötték volna a tehetségesebbnél is tehetségesebb magyar fiatalok bajnokságot, de ezzel szemben azt látom, hogy a fiatal magyar játékosok eltűntek, cserébe jöttek igen drága légiósok, akiket mi fizetünk. Mert Isael havi nettó 19 millióját nem a hangyák fogják összehordani, de nem ám.

forrás : https://www.facebook.com/vagimarton13/

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!