Nem a szokásos módon búcsúzott Kispestről a horvát légiós Tonci Kukoc. A Csakblog egy külön posztot is írt ezzel kapcsolatban, ezt olvashatjátok alant. 

 

Egyszerűen a futballvilág nincs felkészülve az olyan játékosokra, mint Tonci. Van benne valami a múltból, a nyolcvanas évekből, amikor a futball még egy romantikus dolog volt. Úgy tűnik, mint aki kifelé játszik, miközben nem, egyszerűen egy ekkora állatról van szó.

Szóljatok a Toncinak! – köszi, hogy egy hatalmas mondattal lett gazdagabb a Kispest. (A miértet lásd Tonci búcsúlevelében.)

Két és fél év a Honvédban, rengeteg csodálatos emlék

Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani! Az előző elnöknek, George F. Hemingwaynek, továbbá minden klubnál dolgozó személynek. A masszőröknek, Lajtaváry Budának, Hollósy Norbinak, Fodor Daninak, Németh Tamara technikai igazgatónak, Sinkó Gábor csapatmenedzsernek, a tulajdonosoknak, a vezetőknek, a médiacsapatnak, orvosoknak, az akadémia dolgozóinak, a takarítóknak, aki a tisztaságra figyelték, a szakácsoknak, akik minden nap főztek ránk, hogy a játékosok és a dolgozók ott tudjanak étkezni.

Külön szeretnék köszönetet mondani Pandur Róbert szertárosnak, olyan számomra, mintha az apám lenne. Robi, soha nem foglak elfelejteni, nélküled nem működne ez a klub!

Köszönöm a Kispest-tábornak, hogy első pillanattól kezdve, mellettem, a csapat mellett volna, akkor is, ha jól ment a játék, de akkor is, ha esetleg rosszabbul teljesítettünk. Nagyon sokat kaptunk tőlük, végig támogattak.

A Honvéd meze volt a legfontosabb, megtiszteltetés, hogy ebben a klubban játszhattam, hogy viselhettem a csapat mezét. Soha nem felejtelek el titeket, bár távozom, de a szívemben ott lesztek és magammal viszem az itt gyűjtött élményeket, mindig is szurkolni fogok a klubnak.

Köszönök mindent a csapattársaimnak, öröm volt veletek egy öltözőben lenne, együtt küzdeni egymásért, a klubért és a sikerekért a pályán, a kupagyőzelemmel pedig bekerültünk a klubtörténelembe. Elmegyek, de figyelek rátok, és ha bárki is bántana titeket, akkor az első géppel érkezem, hogy együtt rúgjuk szét a s.ggét.

Megtiszteltetés volt ezt a mezt viselni, minden egyes edzésen és meccsen a legjobbamat akartam adni, büszkén, emelt fővel távozom, mert mindent megtettem a Honvédért.

Minden jót kívánok mindannyiótoknak.

Csak a Kispest!

Tonci Kukoc, 76 mérkőzés, 25 gólpassz, 4 gól, KUPAGYŐZTES
forrás : Csakblog eredeti cikk ITT
Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!