Valahogy ilyenkor a Markos Nádas Boncz trió jut eszembe." Én jó látok ő jól hall a harmadik meg mindig ott van velünk", de lehet megint csak rosszindulatú vagyok. Rebrov elsőségéhez kétség sem fér. Mondjuk azt Bolla valóban a legjobb felfedezett....Berke spori??? Na ő az ők azok akik mindig ott vannak velük velünk.

A RangAdó Díjátadón a Ferencváros vezetőedzőjét, Serhij Rebrovot választották az év legjobb edzőjének.

Az év felfedezettje a ZTE 20 éves játékosa, Bolla Bendegúz lett, míg a legjobb játékvezetőnek járó díjat Berke Balázs kapta.

A további négy kategória (az év játékosa, gólkirály, a legszebb gól, Fair Play-díj) győztesére az M4 Sport csütörtökön és pénteken 21 órakor kezdődő műsoraiban derül fény

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!