Az angyalföldiek két edzőmérkőzésen vannak túl. Az első meccsen a Somorja ellen 5:2-es győzelmet arattak, majd a másodikon – szintén a Dunaszerdahely-járás csapata ellen – 5:0-ra nyerték meg. Az eredmény nem meglepő, hiszen a Somorja épp csak bennmaradt a felvidék másodosztályában. Ami viszont sokkal érdekesebb, az a két meccsen játszók névsora. Nézzük!

Az első meccsen szerepeltek névsora (forrás: vasasblog):

„Bánfalvi - Terbe, Csató, Tóth B., Lakatos - Hidi M - Hinora, Szatmári - Vernes, Feczesin, Balajti összeállításban kezdtük. A félidőben Kovács Milán állt be Hidi helyére majd a 68. percben Birtalan és Köböl érkezett a Balajti, Szatmári páros helyére. Az utolsó csereként pedig Kalmár Olivér érkezett, aki Terbét váltotta.”

A második meccsen szerepeltek névsora (forrás: vasasblog):

„A találkozót a Szmola - Ujvárosi, Viczián, Gál - Murka, Kleisz, Köböl, Kalmár - Rétyi, Birtalan, Szedlár összeállításban kezdtük. Az 57. percben Szedlárt Kapornai váltotta, majd a 62. percben Birtalan-Hajdú, Murka-Varga D., Köböl-Kis-Szemán csere következett.”

Nem csak minőségben, hanem mennyiségben is megvannak, az eredmények pedig minden jel szerint jönnek majd! Mert bizony nem egyszereplős a csapat, góljaikat a meccsek sorrendjében a következők szerezték:

Balajti, Feczesin, Hinora illetve Birtalan, valamint Rétyi, Birtalan, Hajdú, illetve Varga.

A tíz gólt hét játékos szerezte, ami azt mutatja, hogy van ám tehetség a gólhoz, nem csak a védekezéshez! Kíváncsian várom a másodosztály küzdelmeit, mert az biztos, hogy a Vasas meccsei mindig jó focit hoznak majd! És ezúttal nagy számú patinás, nagy múltú csapatok ellen kell megmutatnia a piros-kékeknek, hogy ki az úr a házban!

Jó kis másodosztály rázódott össze!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!