… 11 góllal több szerepel magyar játékosok neve mellett az NB1-ben! Mindezt úgy, hogy éppen bajnoki szünet van… Történt ugyanis, hogy letette a magyar állampolgársági esküt Myke Bouard Ramos, aki eddig 64 NB1-es mérkőzésen lépett pályára, melyeken megszerezte azt a bizonyos 11 gólt. Üdv itthon!

Érdekes történet az övé, ugyanis még akkor került a Hungária körútra Kisvárdáról, amikor ez utóbbi még harmadosztályú volt. Az MTK innen szerződtette, de – miután a kék-fehérek liftezni kezdtek… - kölcsönbe került az arab világba, ahol legalább edzésben maradt. Most nem bízza a véletlenre; ha ki is esne újra az MTK, ő biztosan maradhatna!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!