A fiatal labdarúgóedző adott gyorsinterjút nekünk mielőtt a mainstream sportlapok megjelenítenék nyilatkozatát. A facebookon revolverújságírói stílusban közölt 10 pontos akcióterve mellett - melyben megmentené a Magyar Labdarúgást - Nagy Ádámmal kapcsolatos története is szóba kerül, komoly részletességgel. Ez  egy interjúsorozat első része melyben az utánpótlásedzők és úgy általában a magyar Labdarúgás nem túl fényes oldala kerül bemutatásra. Természetesen szerkesztőségünk fenntartja a jogát arra, hogy nem mindenben ért egyet az interjúalany mondanivalójával.  Az állítások valóságtartalmát nincs módunk ellenőrizni ,de a szabad véleményalkotás jogán teret adunk a megszólalásnak. Az objektív újságírás szabályait betartva természetesen megpróbáljuk a másik felet is megszólaltatni.

 

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!