Kristófra a Hali tavaszi, Soroksár elleni meccsén figyeltem fel, ahol az igen nehéz helyzetben lévő vasi gárda 4:1 arányú győzelméből két góllal vette ki részét. Valószínű, hogy nem csak nekem tűnt fel agilis játéka, mert ma már a Honvéd játékosa! Már az is nagy eredmény, hogy az egyébként szintén kiváló utánpótlással rendelkező kispesti gárda szerződtette, de – ahogy eddig mindig! – a gólgyártásból is kiveszi részét a felkészülési mérkőzéseken! Nézzük!

 

A Soroksár elleni meccset követő riportok:

Már az első, az Újpest elleni mérkőzésen betalált, és ehhez mindössze 12 percre volt szüksége! Itt most a Zsolna elleni meccs online közvetítéséből idézek két eseményt, a Honvéd honlapjáról:

3. perc: Hidi passzolt Tóth-Gáborhoz, aki tizenhárom méterről kapura lőtt, s bár Petras még hárított, a kipattanót Kesztyűs öt méterről az üres kapuba helyezte. 1–0

17. perc: egy sikeres letámadásból Mezghrani szerzett labdát, a jobbösszekötő helyén meginduló Tóth-Gáborhoz játszott, aki visszapasszolta a labdát a második hullámban érkező Gazdag Dánielhez, ő pedig tizennyolc méterről a bal alsó sarokba lőtt. 2–0

29. perc: Tóth-Gábor harcossága ért labdaszerzést, a középre lőtt labdáját azonban kivágták a védők.

Ezek csak kiragadott jelenetek, ennél sokkal többet volt játékban a Kispest újsütetű, utánpótlás válogatott középcsatára! Biztosak lehetünk benne; a stáb nem zsákbamacskát vett, hiszen eddigi csapataiban is bőven termelt. Nagykanizsán 78 meccsen 130 (!), Szombathelyen 99 meccsen 22 gólt szerzett, az utánpótlás válogatottakban (U16-tól U19-ig) pedig 23 meccsen 9 találatig jutott!

A Hali nehéz helyzetben van, ezt tudjuk, ezért minden dicséretet megérdemelnek, hogy elengedték kiválóságukat, mert most úgy tűnik, eljött az idő, újabb szintet lép Kristóf! Kispesten pedig jó kezekbe került, hiszen – mint arról korábban többször írtunk – a megújuló klub visszatalált gyökereihez, és ehhez egy olyan modern szemléletű, a világ élvonalába tartozó rendszert játszató edzőt választottak Bódog Tamás személyében, amiktől biztosan sokat tanul majd.

Miért fontos ez? Mert ha Bódog keze alatt dolgozik, akkor olyan tudás birtokába kerül, ami majd akár egy újabb lépcső leküzdéséhez is biztos alapokat biztosít. Igen, a külföldi, erősebb bajnokságba történő igazolásról van szó. Korai még erről beszélni? Igen, lehet, de az olyan játékosok számára, akik az utánpótlás válogatott után a felnőttek között is magára szeretné ölteni a címeres mezt, az NB1 csak egy köztes állomás lehet, nem pedig a végcél!

Persze addig még bizonyítani kell, de azt már most elmondhatjuk, hogy a kezdés több, mint biztató! Most azt várjuk, hogy az augusztus közepén induló új pontvadászat Kispesten Tóth-Gábor Kristófról fog szólni, hiszen a tisztelt publikum a gólszerzőre mindig emlékszik, őt ünneplik a legtöbbet!

Sok sikert Kristóf!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!