Jól indult szurkolói szempontból a Kispest felkészülése, hiszen szurkolói ankétjukon a nyiltságé volt a főszerep, bár a CsakBlog cikke rámutat bizonyos kérdésekre amikre nem volt igazán őszinte a válasz. Reméljük a folytatás jobban sikerül.

a csakblog cikke:

Eredetileg és állítólag egy neves csapattal játszottuk volna az utolsó felkészülési meccsünket nézők előtt, azonban nem jött össze, és keríteni kellett egy másik ellenfelet. Lett belőle szombat 10:30, Mezőkövesd, zárt kapu. Egészen ma délutánig, amikor aztán kiderült, hogy a szombat és a zárt kapu marad, azonban a helyszín Győr, az ellenfél pedig a cseh Banik Ostrava.

A vicc az egészben tényleg a tegnapi ankét, ahol elhangzott A Kérdés:

a felkészülési meccseink miért zártkapusak?

Volt nagy egymásra nézés a pulpituson, erre most ki válaszoljon? Némi ujjal mutogatás után, ha jól emlékszem, először Azurák hablatyolt valamit hosszabban, azonban a mondandójából nem maradt meg semmi bennem. Urbányi elhessegette magától a kérdést azzal a felcsapással, hogy nem csak részben sportszakmai kérdés. Bódog viszont egyértelműen azt mondta, hogy ő mindig nézők előtt szeretne játszani, és részéről egyik meccset se kérte, hogy zárt kapus legyen.

Ment még pár percig a mismásolás, majd Kun kezdett valami részben elfogadható, részben nehezen értelmezhető magyarázkodásba. A Paksról azt mondta, hogy csak az utolsó pillanatra készült el a vendégek beléptetésének infrastruktúrája az akadémián, ami az NB III. miatt szükséges, és az utolsó pillanatban már nem akartak(!??!?!) módosítani a feltételeken. (Ehhez képest még a távoli domboldalról is elzavarták az érdeklődőket, vagyis hadd nem mondjam mekkora nettó kamuval sikerült előállni.) A két győri meccsnél pedig az volt az indok, hogy a győriek nézők nélkül olcsóbban adták az edzéslehetőséget és a meccseket. (Gondolom, más pálya a környéken sincs, ahol meg lehet tartani egy Honvéd-Siófok felkészülésit.)

Szó esett a felkészülési mérkőzésekről is, amelyek kapcsán Kun Gábor elmondta, több olyan vonatkozása (sportszakmai, biztonsági, gazdasági) is van egy-egy ilyen találkozó megrendezésének, amely miatt a zárt kapuk mellett döntött a Honvéd (vagy épp az ellenfél) vezetősége, azonban amennyiben lehetőség lesz rá, a jövőben törekednek majd arra, hogy alkalma legyen a közönségnek ily módon is találkozni a csapattal.

“a jövőben törekednek majd arra, hogy alkalma legyen a közönségnek ily módon is találkozni a csapattal.” (via honvedfc.hu)

Mezőkövesdről nem esett szó, pedig akkor még úgy volt hivatalosan, hogy szombaton ott játszunk. Természetesen zárt kapukkal. Erre ma kijön a frissítés, hogy újra Győr, és újra nézők nélkül – mindenféle indoklást mellőzve.Egy nap sem telt el azóta, hogy az ankéton mindenkit biztosítottak arról, mennyire őszinték, mennyire szurkolóbarátok, minden kérdésre válaszolnak a legnagyobb nyíltsággal és egyébként is.A vicc az egészben, hogy eredetileg (és állítólag) erre az időpontra amúgy nézős meccset szerveztek volna, amiből lett előbb Kövesden, majd Győrben a zárt kapu, tehát sportszakmai indokra hivatkozni amúgy sem lehetne. Majd gondolom kapunk valami újabb elkenős magyarázatot, vagy nem, ahogy az egyébként normálisan lenni szokott.

Reméljük , hogy az egész csak egy kommunikációs félreértés és semmi köze ahhoz, hogy a Magyar Futball Akadémia egyik játékosokkal nem érintkező irodai munkatársának pozitív lett a koronavírus tesztje.

forrás és teljes cikk : CsakBlog

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!