Igen haladni kell a korral és gondolnunk kell azokra is akik nem csak az utcákon tereken gyepen hanem a képernyők előtt is játszák a futballt. Személy szerint én nem vagyok nagy játékos de azért lenyomtam pár meccset már PC-n és konzolon. Persze koromnál fogva nem leszek gamer soha - meg amúgy is jobban szeretem ha valósan pattog a labda -   a Semleges Térfél stábja nincs elzárkózva attól, hogy néha írjunk az E-sportról. Ime az ign.com cikke az új FIFA játékról.

 

A FIFA 21 jelszava, vagy inkább mottója a trailerben látottak alapján lehetne az, hogy "még nagyobb kontroll a labdajáték felett a még realisztikusabb meccseken" – márpedig a realizmus terén ugye van hová fejlődnie a FIFA-játékoknak. Az irányításra lefordítva mindez azt jelenti, hogy minden játékos számára még inkább hozzáférhetők lesznek a trükkök, így a kevésbé ügyeseknek is lehet sikerélménye, ugyanakkor kellő szabadságot kapunk meccsek közben. Például a Creative Runs nevű játékelem azt biztosítja, hogy a játékos teljesítsen olyan feladatokat, amelyek korábban inkább automatizáltak voltak.

Persze a manuális focista- és labdavezérlés nincs rákényszerítve senkire, és állítólag a mesterséges intelligencia is sokat fejlődött, ilyen módon sokat fog segíteni a játékosnak. Például a gép az adott futballista való életbeli erősségei és gyengeségei szerint fog sprintelni vagy pozíciót szerezni a meccsek során. Ami pedig a realizmust illeti: a FIFA 21 fizikai rendszere, különösen az ütközések terén valószerűbb lesz az elődhöz képest.

Akik még többet szeretnének tudni a FIFA 21 labda- és focistakezelési újdonságairól, azok minden fontos infót megtalálnak a játék hivatalos weboldalán.

A FIFA 21 október 9-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára, majd később PS5-re és Xbox Series X-re is. 

Foglalkoznk természetesen az ellenlábas PES játékkal is.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!