Talán mindkét mérkőzésről elmondható, hogy magyar viszonylatban jó mérkőzésteket láthattunk. Lehetne fanyalogni, hogy hol a nemzetközi szint de a felzárkózás nem várható el napok alatt, és tudjuk hogy nem BL meccseket néztünk és igen láttunk mi is régi meccseket, de talán újra meghonosodik a kezdeményező futball, és a védekezés kontrázt a sutba dobhatjuk. Bízzunk abban, hogy ilyen marad a folytatás és lesz még gólszüret.

Paksi FC–Újpest FC 1-2 ( Ádám 76., ill. Simon K. 17., 62.)

Paks: Holczer – Osváth, Lenzsér, Szélpál, Szabó J. – Szakály D. (Hahn, 63.), Windecker, Bognár, Haraszti (Bertus, 63.)- Böde (Sajbán, 74.), Ádám.

Újpest: Banai – Pauljevic, Máté, Ristevski, Burekovic – Mitrovic (Szakály P., 101.), Onovo – Simon K. (Csongvai, 99.), Gigic (Bjelos, 82.), Obinna – Bacsa.

ZTE FC–MOL Fehérvár FC 3-3 (Babati 2., 74. – 11-esből, Szépe 16., ill. Evandro 10., Nikolics 43. -11-esből, 60.)

ZTE: Demjén – Tanasin, Bobál, Szépe (Zivko, 53.), Lesjak, Gergényi (Kovács B., 68.)- Szánthó (Dragóner, 75.), Sankovic, Bedi, Babati – Könyves.

Vidi: Kovácsik – Bolla (Petrjak, 46.), Musliu, Stopira, Hangya – Pátkai, Houri – Nego, Evandro (Hodzic, 81.), Bamgboye – Nikolics (Zivzivadze, 62.).

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!