Nem dönteném el a kérdést, mert ehhez valószínűleg BAZ-megyében kellene élnem, ugyanakkor érdekes, hogy a mai DVTK – Kövesd meccs előtt csak az egyik edző említette, hogy ez egy rangadó lenne. Nem kérdés, hogy Kövesden tekintik ezt egy ilyen jellegű meccsnek, Diósgyőrben ad absurdum úgy gondolják, hogy ilyen meccs nem létezik, hiszen BAZ-megyét ők képviselik.

 

Fura helyzet, de nem példa nélküli! Képzeljük el… nem is kell elképzelni, volt rá példa a közelmúltban, meg most is, hogy egyazon megyéből két csapat is ott van az élvonalban. Megyéből 19 van, így nem kell nagy matek-agy, hogy kiszámoljuk; ahhoz, hogy egy megyéből két csapat is ott legyen a hazai top-ligában, azt jelenti, hogy több megye is kimarad a szórásból.

Hogy ez most jó, vagy nem, én elengedem, mert az a szitu egyszerűen nem létezik a versenysportban, hogy mindenkinek megfeleljen a helyzet, vagy ha ilyen van, akkor versenyről eleve nem beszélhetünk. Ezen a gondolatmeneten tovább szörfözve azt kell, hogy mondjam; ha minimum az egyik fél rangadónak éli meg a mérkőzést, akkor van versenyhelyzet, mert – ebben azesetben – minimum az egyik fél nem elégedett státuszával. Szóval; akkor ez most rangadó, vagy sem?

Én azt mondom – semleges nézőként -, hogy a mérkőzés akkor lesz rangadó, ha a csapatok itt és most (!), valamint az összes további meccsen bizonyítják, hogy ez egy nem mindennapi párharc, azaz rangot adnak ez eseménynek!

Itt a lehetőség, tessék bizonyítani!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!