Mint ismeretes a Ferencváros meglepetés bravúrgyőzelmet aratott a Celtic nézők nélküli otthonában. 1 : 2 Sigér , Tocmac góljaival. Niel Lennon a Celtic menedzsere igen csalódottan nyilatkozott klubja honlapjának. 

 

NEIL Lennon elmondta, hogy mind a Celtic játékosoknak, mind neki  felelniük kell a Ferencvárossal szembeni a Bajnokok Ligája kvalifikációjának második fordulójában történt  vereségért. A vendégek Sigér Dávid bombagóljával szerezték meg a vezetést első félidő elején, annak ellenére, hogy számos helyzetet dolgozott  ki Celtic félidőben 0 : 1 volt az állás. Ryan Christie röviddel a 2. félidő kezdése  utáni lövése  a keresztléc aljába csapódott. A ferencvarosi Tokmac Nguen gyors kontrából büntette a Celticet.

Neil Lennon világossá tette a vereséggel végződött mérkőzés után,  hogy mindenki, köztük maga is, felelős a vereségért.

"Nagyon rosszul élem meg ezt, ennek nem lett volna szabad megtörténnie" - mondta a menedzser. „Rossz eredmény. Hiába uraltuk a játékot, de kaptunk két elkerülhető gólt.

„Mindannyian felelősséget kell vállalnunk érte, természetesen én is a csapat összeállításáért. Több mint elegendő esélyünk volt akár két meccset is nyerhettünk volna.

„Nagyon gyenge volt. Az elsőnél  Brown hibázott. A második gólt egyéni hiba okozta, a védőnk elkényelmeskedte a szituációt

„Ez alapvető hiba.  Alapvető védelmi hibákat követtünk el. Ugyanezt tettük mint Koppenhága ellen. Sajnos ez törvényszerű. Annyit kellet volna csak tenni , hogy jobban koncentrálva belőjük a helyzeteinket. Nem így tettünk, meg is büntettek minket. "

"Az mérkőzés  utolsó harmadában egyértelműen jobbak voltunk de akkor lettünk volna igazán jók ha a helyzeteinket belőjük. "

Neil Lennon azt mondta, hogy elemezni fogja a rossz teljesítmény okait, és végrehajtja a szükséges változtatásokat annak  érdekében, hogy a szezon hátralévő része pozitívabb legyen.

"A játékosoknak magukba kell nézniük" - mondta. „Jól voltak, de  jobbnak kellett volna lenniük, néhányuk hozzáállásával gond volt . Elemeznünk kell, hogy hol  rontottuk el, és egy egész szezonon keresztül emlékeztetni kell magunkat erre, hogy többet ilyen ne forduljon elő. ”

forrás : Celtic Fc -Tony Connelly

(Szerk.)

Kárörvendés nélkül olvastuk ezeket a sorokat és arra gondoltunk végig, hogy végre nem egy magyar csapat edzőjének kell így magyarázkodnia. a Ferencvárosnak gratulálunk! A holnapi kupameccsekhez sok sikert kívánunk a többi magyar csapatnak is.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!