A 3. forduló nyitómérkőzéséről megint lesz miről beszélni hétfőn az élő adásban. A végére szikrázó összecsapásoktól sem mentes mérkőzést hoztak le a csapatok, de Berke spori tevékenysége mellett sem tudunk majd elmenni szó nélkül . Molnár gólja viszont...káprázatos volt. 

 

Feckó Tamás tisztában volt van csapatának erősségeivel és gyengéivel. Véleményem szerint feladta a középpályát mert tisztában van azzal, hogy az MTK ott a legerősebb és támadásban is inkább átívelték pontosan azért mert átjátszani nem tudták volna. Nem akarta azt sem, hogy az MTK gyors játékosaival futóversenyt kelljen vívniuk az adott pályarészen. Az MTK viszon mindenképpen meg akarta még ezt is zavarni és igen magasan védekezett, már az ellenfél térfelén megkezdte a letámadást. Most igazat kell adjak a tv szakértőknek, a futballt az MTK játszotta, igaz félsikerrel mert a győztes gólt nem tudták megszerezni , viszont a DVTK sem tudta igazán erősségét a párharcokat kellő számban nyerni. A játékvezetői hibáktól tarkított mérkőzésen nehéz megmondani mi lett volna az igazságos végeredmény.

 

Berke spori igen bizonytalan volt és láthatóan nem is volt tekintéllye. Az is kérdéseket vet fel, hogy a DVTK meghatározó játékosai akik a fazon szabták volna, miként sérültek meg úgy, hogy az bemelegítéssel elkerülhető lett volna? Megint kiderült , hogy Grozav ha a labdarúgással foglalkozik akkor extra teljesítményre képes. Egy csodálatos gólélménnyel lettünk volna szegényebbek ha Molnár gólját nem látjuk az első féidőben, és az is igaz, hogy Michael Boris keze alatt veszéllyes ellenfél lett az MTK. Izgalmas igaz sok hibával tarkított de jó hangulatú mérkőzést vívott a két csapat a lelkes szurkolótáborok előtt. A leggyengébb teljesítményt Berke spori nyújtotta, gondolok itt többek között a Rui Pedro ellen elkövetett szabálytalanságra a büntetőterülten belül. Ha 11 volt, akkor mérkőzést befolyásoló hibát vétett. 

(csakfoci.hu )

Az OTP Bank Liga 3. fordulójának nyitómérkőzésén az eddig veretlen és listavezető MTK Budapest a DVTK otthonába látogatott.

A fővárosi kék-fehérek kezdték aktívabban a mérkőzést: a 7. percben Schön passzolt Csekéhez, aki 21 méterről a bal alsó mellé lőtt, majd Herrera bal oldali beadásáról kevéssel maradt le középen az érkező Gera Dániel.

A 15. percben a hazaiak Drazic révén veszélyeztettek először, a 26. percben viszont nagyon közel állt az MTK a vezetés megszerzéséhez: Gera végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, amire Herrera érkezett remekül, de közeli fejesét Antal nagy bravúrral védeni tudta.

A 28. minutumban vezetést szerzett a Diósgyőr: Polgár indította Molnár Gábort, aki a vendégek kapujától nyolc méterre levette a labdát, majd a bal felsőbe lőtte a játékszert (1-0).

A játékrész hátralevő részében Schön közeli lövésénél járt közel a gólhoz a játékot uraló MTK, de az eredmény a szünetig nem változott.

A fordulás után állandósult az MTK fölénye, és gyorsan egyenlítettek a vendégek: Gera adott remek passzt tizenhatos előteréből a bal oldalon érkező Schön Szabolcsnak, aki pontosan lőtte ki a bal alsó sarkot (1-1).

DVTK: Antal - Shestakov, Polgár, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Molnár G., Grozav - Dražić

(cserék: Bukrán, Vági, Szűcs K., Max, Rui Pedro, Cortés, Korbély K.)

MTK: Mijatovic - Balázs B., Baki, Nagy Zs., Herrera - Cseke, Mezei, Katona - Gera D., Ramos, Schön

(cserék: Somodi, Ferreira, Bíró, Palincsár, Kata, Lencse, Prosser)

cover :nso,hu

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!