Egy olyan mérkőzés következik, ami lehet, hogy nem sokakat érdekel, ugyanakkor érdekes lesz a bajnokság szempontjából, hiszen a két csapat hajszálra azonosan áll; a győzelmek, döntetlenek és verségek mellett még gólkülönbségük is azonos! Mindezt úgy, hogy korábban mindenki azt várta, hogy a két csapat között jelentős különbség lesz. Persze ez még csak az eleje, de lehet, hogy éppen ez lesz az a meccs, ami kijelöli az irányt a csapatok számára!

 

Most az a furcsa helyzet állt elő, hogy azt kell mondjam, a pillanatnyi helyzet a Paks szempontjából kedvezőbb, hiszen míg ők előbb az Újpesttől szenvedtek verséget, majd a Fehérvárral remiztek, míg a Kövesd az első fordulóban a Diósgyőrtől kapott ki, majd pedig a Zetével döntetlenezett. Papírforma szerint tehát a Paks lehet kissé optimistább, ugyanakkor ne feledjük el, hogy a Fehérvár mélyen képességei alatt teljesít mostanság, és az Újpest sem éppen a ’70-es évek álomcsapatát idéző játékkal jött elő erre a bajnokságra (sem)…

Ezzel szemben a Diórgyőr az MTK ellen is megmutatta, hogy Feczkó Tamással a kapitányi hídon egy ütőképes csapatot raktak most össze, a ZTE pedig – bár még nem nyert meccset – kifejezetten jó játékkal ért el két öntetlen a Fehérvár, illetve éppen a Kövesd ellen. Most akkor mi következik ebből? Nem sok, csak annyi, hogy ez egy háromesélyes meccs, ahol komolyan számít majd, hogy a Zsóry összeszedi magát végre, vagy marad az a tompaság, amit eddig láttunk tőlük.

Igen, ez a nagy kérdés, mert azt nem nagyon hiszem, hogy a Paks hoz valami újat, vagy húz egy meglepőt. Ami idén talán kicsi változás, az, hogy két torony szerepel elől, de megmondom őszintén, hogy én legalábbis nem láttam ennek különösebben nagy hasznát. Így marad a megoldás a Kövesdnél; a meccs kimenetele rajtuk múlik! Kíváncsi vagyok, hogy Kuttor Attila mit/kit húz elő a zsákból, mert neki azért több lehetősége van, mint paksi kollégájának.

A tippem a végére egy vendég-győzelem.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!