Nagyon remélem, hogy nem, csak az én legalja fantáziám szüleménye, hogy esetleg valami koronavírus probléma lehet Kispesten. Három játékos is kikerült a keretből, mindhármuk esetében más okot jelöltek meg, de elég különös, hogy a mostani változások egy csapathoz köthetők... Remélem nem így van!

 

Baráth Botond esetében sérülést jelölnek meg a keretből való kikerülés okaként. Ez pénteken derült ki, egy héttel az MTK elleni vendégszereplés után. Nem mondom, hogy edzésen nem lehet megsérülni, de soha rosszabbkor nem jöhetett volna Baráth kiesése. Nagyon remélem, hogy sérülése hamar rendbe jön, és mielőbb a kapitány rendelkezésére áll majd, de sajnos most le kell mondanunk játékáról...
Tamás Krisztiánról szűkszavúan csak annyit közölt a szövetség, hogy nem áll rendelkezésre... Ezt akárhogy is érthetem, de mégis természetes ez a semmitmondó kifejezés, ha személyes dologokhoz köthető, ami nem tartoznak a nyilvánosságra megjegyzem, ilyen az egészségi állapotra vonatkozó adatok is!). Ez rendjén is van, de leszögezem, hogy ez nem jelenti azt, hogy Tamás megfertőződött volna, ellenben azt igen, hogy szerintem a szövetség kommunikációja kissé mintha félrement volna. Talán másik, találgatásokra kevésbé okot adó kifejezést kellett volna használni.
 
Gazdag Dániel esetében megemlítik, hogy teszte negatív lett, ugyanakkor mégsem javasolják, hogy együtt készüljön és játsszon a válogatottal. Ez egyértelmű közlés, nincs vele semmi gond, de én azt hiszem, hogy ha az MFA-nál megjelent fertőzés miatt most kimaradnak a kispesti játékosok, és ezt közli az MLSZ, az sokkal informatívabb lett volna. A közlés természetesen nem kellett volna, hogy kitérjen arra, ki beteg, ki nem, pont elég lett volna, hogy elővigyázatosságból történik mindez.
 
Ezek után komoly kérdés az, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzéssel mi lesz, mert ha Gazdag nem készülhet a kerettel, akkor hogyan játszhat bajnokit egy nappal később? Még egyszer megismétlem; semmiféle rossz szándék nem vezet, amikor ezeket a sorokat írom, maximálisan tiszteletben tartom a játékosokat, illetve a szövetséget is, de véleményem szerint ezt kicsit nagyvonalúbban is lehetett volna kezelni. És nem zárom ki, hogy a szövetség csaksi azt és úgy közöl, amit a klubtól és ahogy a klubtól azt hallja, így egyáltalán nem biztos, hogy a hiba az ő készülékében van.
A végére csak egy kérdés: Miután bevezették azt a szabályt, hogy a fertőzés okán csak egy meccs halasztható (a többi halasztott meccset az ellenfélnek adják), nem tart attól az MLSZ, hogy a csapatok eldugják majd fertzött játékosaikat? De ez megint csak a mocskos fantáziám, hiszen minden bizonnyal logikus a szabályozás, és a keret egészére kell megcsinálni a teszteket - akár pályára lép valaki, akár nem.
 
kép goal.com
Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!