Román lapértesülések szerint a komoly bajban levő kolozsvári csapatot a tulajdonos Varga el szándékozik adni, a helyi sportsajtó magyar érdeklődőkről ír.

 Román lapértesülés szerint magyar befektetői kör érdeklődik a nagymúltú egykori magyar csapat iránt . A Dan Petrescu által edzett csapat még nem tudni hogy játszik e  Európa Liga ban ettől is függ a vételár. Az érdeklődők magyar befektetők, akiket a CFR kisebbségi részvényese, Ștefan Gadola mutatott be Vargának. A CFR havi bérkerete 800.000 Euró, és ezt már nem tudja finanszírozni a többségi tulajdonos. Kíváncsian várjuk ki lesz a nagymúltú klub tulajdonosa.

forras: prosport.ro

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!