Pénteken, szeptember 11-én rajtolt a harmadosztályú bajnokság 2020-2021-es idénye, a Sepsi OSK II. hazai környezetben kezdte a pontvadászatot, a Brassói Kids Tâmpa alakulata ellen. A mérkőzésre 17 órától került sor a sepsiszentgyörgyi városi stadionban. A mérkőzést 2:0 arányban nyerte a székelyföldi csapat. 

 A mérkőzés nézők jelenléte nélkül került megrendezésre

Sepsi OSK II.: Căpăţână Cătălin, Gedő Hunor - Berde István, Virág Balázs, Kocsis Norbert, Szabó Géza, Ghinea Hunor, Veress Zsombor, Dumitrescu Andres, Vereş Claudiu, Sánta Tamás, Brujan Robert, Máthis Mátyás, Csiszér Balázs, Dragomir Ionuţ George, Mitrea Vlad, Ilyés Róbert, Păun Nicolae, Szántó Erik, Demeter István, Zsombori Zsolt

edzők: Kulcsár László, Marin Barbu

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!