A tegnapi Ferencváros Paks mérkőzés végén érdekes nyilatkozatok hangzottak el , Böde Dániel és Lovrencsics Gergő szájából. Mindenki vérmérséklete szerint eldöntheti mi a véleménye de feltétlenül beszélni kell róluk. 

Böde: 

– Lehet, hogy van benne valami… – kezdte az értékelését Böde arra a felvetésre, hogy a találkozó kommentátora szerint már akkor eldőlt a meccs, amikor kiderült, hogy lejátsszák. – De ettől függetlenül nem kell az első percben gólt kapniA másik meg az, hogy múlt hét csütörtökön edzettünk utoljára, azóta mindenki karanténban volt. Mit tud csinálni, aki ötven négyzetméteren lakik? 

KÉRDEZEM ÉN, FORDÍTOTT ESETBEN A FRADI MIT JÁTSZOTT VOLNA? ŐK LÁZADTAK VOLNA FEL A LEGJOBBAN AZÉRT, HOGY JÁTSZANIUK KELL. VAN A HÁROM E BETŰ: AZ ERKÖLCS, AZ ERŐ, AZ EGYETÉRTÉS, EBBŐL MOST EGYIKET SEM ÉREZTEM.

Erő volt, mert erőt demonstráltak rajtunk, de ezzel nem tudunk mit csinálni. A vereség most nem bosszant, mert megpróbáltunk megtenni mindent, de így nem lehet futballozni. Éjfélkor lejárt a karantén, ma (pénteken – a szerk.) meg jöttünk meccsre… Most jön a kupamérkőzés, ugyanígy fogunk tudni kiállni. Ezt a meccset el kell felejteni, nem tudunk vele mit csinálni, a következő bajnokinkat pedig el kell halasztani, hogy aztán visszajöjjenek az embereink és újra jó állapotban tudjunk lenni.

bode

Lovrencsics:

– Jól bírta a lábam, fizikálisan sokkal többet kivett belőlem ez a meccs, 1 hónapot kihagytam. Ugyan edzőmérkőzésen játszottam már 60 percet, de azt nem lehet összevetni egy rendes bajnokival. Örülök, hogy fájdalommentesen tudtam lejátszani a mai meccset és nyertünk a Dinamo meccs előtti főpróbán, ezt a játékot kell folytatnunk. Próbáltuk kizárni azt, hogy Pakson mi a helyzet, csak azzal foglalkoztunk, hogy a saját játékunkkal foglalkozzunk. Ez volt az utolsó meccs a BL-selejtező előtt, midnenkinek a maximumot kellett nyújtani és a legtöbb magabiztosságot megszerezni, úgyhogy…. – ezen a ponton megakadt a Fradi csapatkapitánya, és a mutatóujját a szája elé téve nézett ki a lelátó felé, majd hozzátette: “Ne magyarázzál, ne magyarázzál”…

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!