Most, hogy kiderült, lesz csapata mindenki Balázsának, megnyugodhatnak a kedélyek. Már ha egyáltalán volt, aki izgult a dolgok alakulása miatt… Van most mindenféle vélemény, de én azt mondom, Dzsudzsák megtalálta a helyét! Na nem a Lokira gondolok, mert a csapat nincs a helyén, sokkal inkább az NB2-re! Az a szint! És ez nem fikázás, csupán annak felismerése, hogy bizony az elmúlt évek alatt pénzkeresetté silányodott karrier logikus folytatása a Debrecen! Miért?

 

Elég egyszerű; most az élvonalba nem kellene Balázs – legalábbis nem annyiért, mint amit ős és menedzsere elképzelt… - a Lokinál pedig ő lehet az a local heroe, akire minden csapatban szükség van, és az NB2-ből indulva egy év alatt akár igen komolyan vissza is építhet magát! Ha minden igaz, Shane Tusup is segít a kondiban (van mit helyre tenni!), és a másodosztály kiváló lehetőség, amolyan felhozó szint, ami egy másodvirágzást alaposan előkészít majd!

Hogy mire számíthatunk? Egyik jó ismerősöm, Loki szurkoló, azt mondta: „Majd többet leszünk címlapon, mert minden Lokis hírt el lehet adni úgy, hogy <Dzsudzsákék>. Például; Dzsudzsák csapattársa megszerezte az év gólját. Dzsudzsák csapattársa megsérült. Dzsudzsák beállt. Dzsudzsákot lecserélték. Dzsudzsuák Bentley-vel utazott a Kazincbarcika elleni meccsre.” Igen, ez is benne van, de én most szeretném úgy tudni, hogy végre kiderült; ebből már nem lesz „giga-zsé”, és végre tényleg lehet focizni is, ráadásul a teveszart se kell szagolni!

Magyarul; ennek az egésznek akkor van értelme, ha végre hosszú évek után Balázs komolyan veszi azt, hogy élsportoló, komolyan gondolja, hogy helye van a nemzeti válogatottban – és tesz is ezért! Ha ugyanis ez lesz, akkor visszakapjuk azt a szerethető, erőtől duzzadó, lendületes Dzsudzsák Balázst, aki annak idején Eindhoven-ben bemutatta, hogy van még magyar, aki nyugaton is megállja helyét – nem is kis eredménnyel!  Ha Tusup csak a felefanatizmust belediktálja, mint a már lelegyintett Katinkára akkoriban, amikor még nem volt Iron Lady, máris sikerülhet.

De! Ez az egész egyetlen egy emberen múlik a végén, aki nem másként hívnak, mint Dzsudzsák Balázs! Az nagyon jó lenne, ha ő is tudna erről, és ennek megfelelően is cselekedne. Mert bizony nincs sok idő, de ha azt jól kihasználja, akkor van még benne 4-5 igen jó év! Másként pedig úgy jár, mint szegény Schumi, aki visszatérése után már olyannyira csak halvány árnyéka volt korábbi önmagának, és az még az ő kikezdhetetlennek hitt mítoszát is megtépázta.

Balázsé pedig már így is romokban, így most kell megfogni az utolsó esélyt! Hajrá Balázs!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!