Szergej Rebrov négy helyen változtatott a norvégiai odavágó kezdőjéhez képest, talán ezzel akarta megzavarni a Norvég mestert aki láthatóan nagyon felkészítette csapatát a Fradiból. Viszont ez sem volt elég. A norvégok kiváráson alapuló taktikája nem jött be, és ezzel a Ferencváros 25 év után veretlenül jutott a BL főtáblájára . 

 

Boli a padon kezdett Civiccel együtt. Hekyettük Zubkov és Heister kezdett. Kezdett viszont Lovrencsics Sigér. A meccs elején a Fradi birtokolta többet a labdát, kockázatot azonban - érthetően - nem vállalt a magyar csapat, főként a középpályán passzolgattak a játékosok. A norvégok pláne nem nyíltak ki, bár néha egy-egy kezdetleges letámadással megpróbálkoztak a Ferencvárosi térfelén, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

A csapatok a folytatásban is a biztonságra törekedtek, kidolgozott lehetősége sem a Fradinak, sem a Moldénak nem volt, néhány távoli lövésen kívül nem történt említésre méltó esemény a hátralévő fél órában. A csapatok a folytatásban is a biztonságra törekedtek, kidolgozott lehetősége sem a Fradinak, sem a Moldénak nem volt, néhány távoli lövésen kívül nem történt említésre méltó esemény a hátralévő fél órában. A második félidő az elsőre jellemző óvatosság jegyében kezdődött, aztán a 60. perctől megpróbálta fokozni a tempót a Molde. Hussain ziccerébe Blazic vetette bele magát az ötösön belül és a folytatásban is ez volt a jellemző. 

 Zubkov a norvég rohamok között egy ellentámadás végén óriási helyzetet hagyott ki, Sigér játszotta meg Uzunit, aki remekül ugratta ki az ukrán játékost, aki azonban eltörte a lövést, így Linde könnyedén hárított. A Molde cserékkel és hadrend-váltással próbált fogást találni a Fradin, amely részben sikerült.  

A hajrában a norvégok a kapu elé szegezték a Fradit, de ennél nagyobb helyzetet nem tudtak kialakítani a hősies védekezésel őrizték a 0 -0 döntetlent. A hármas sípszó azt jelentette, hogy a döntetlen elég volt hiszen idegenben 3 -3 döntetlen idegenben lőtt góljai a főtáblára juttatták a Fradit.  

 

Ráadásul veretlenül, hiszen a svéd (Djurgarden), a skót (Celtic), a horvát (Dinamo Zagreb), valamint a norvég (Molde) bajnok ellen sem kapott ki, ezek után aligha lehet megkérdőjelezni, a Ferencváros megérdemelten lesz ott Európa legjobb 32 csapata között!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!