Ladislav készített interjút a paksi Osvát Attilával, edzőváltásról , klubváltásról, felzárkózásról.

 • L: Fiatalon debütáltál az élvonalba. Ennek ellenére, mégse tudtad elég sokáig megvetni huzamosan a lábad az első osztályban. Hiszen megfordultál, a Vasas, DVSC, Felcsút csapataiban. Mennyire vagy elégedett az eddigi pályafutásoddal?
 • A: Egyáltalán nem vagyok elégedett! Bőven lehetne sokkal jobb is, emiatt van is hiányérzetem. Azon vagyok hogy stabilizáljam magam az élvonalban és a Paks csapatában.  A tavalyi szezon során végig tudtam játszani. Remélem idén is hasonlóan fog sikerülni, és elindulhatok tovább felfelé.
 • L: Amikor a Vasas kölcsön adott a DVSC-hez, úgy tűnt jól ment a játék. A cívisvárosban nem marasztaltak?
  A: Volt róla szó. Sőt! tervbe volt, ám rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam ott maradni. Majd ezek után, volt megkeresésem a P.Akadémia részéről, és végül azt fogadtam el.

 • L: Sok szurkoló egyetért vele amit az atomvárosban művelnek, sokan pedig nevetségesnek tartják. Miért választja valaki a Paks csapatát ?
 • A: Volt több helyről is megkeresésem, de nekem szimpatikus volt a filozófiájuk a magyar játékosokkal. Illetve az én posztom Kulcsár Dávid sérülése miatt hiányposzttá vált. A Felcsúti sikertelen két évem után,  szerettem volna magam felépíteni. Legalább annyira, mint az előtte lévő szintre ahol voltam még angyalföldi játékosként. Emiatt is  ezt láttam jó döntésnek. Itt éreztem a legnagyobb bizalmat, és ez is sokat számított.
 • L: Tavaly is éppen hogy, csak sikerült a bennmaradás. Úgy néz ki egyenlőre idén se szalad a szekeretek. Mi lehet az oka?
  A: Úgy gondolom, formán kívül vagyunk idén kicsit. Erőnléttel nem nagyon volt gond, talán önbizalomhiány lehet még.
 • L: Nagy port kavart, és eléggé megosztotta a szurkolókat a Ferencváros elleni meccsetek. Hogy éltétek meg belülről?
  A: Próbáltunk a realitás talaján maradni, amikor kiderült hogy játszani kell. Nem tudtuk hova tenni a szituációt ennek ellenére. A csapat nem edzett 8 napja, mindenki karanténban volt. Nem mondom ,hogy biztos volt hogy kikapunk de alapból nem esélyesként mentünk oda. Ellenben így fájóbb a vereség.
 • L: Hogy éltétek meg a tavalyi szezont? Hiszen, a bennmaradásotok (nem első alkalommal) az utolsó pillanatra maradt.
  A: Nagyon rosszul kezdtük a szezont, hiszen 11 meccs után 8-9 pontunk volt, és ott voltunk a mezőny végén. Ezek után nem is volt meglepő az edzőváltás. Télen a vonal fölött tudtunk pihenni. Tavasszal nyerni tudtunk a nyitányon, majd jött egy újabb hullámvölgy és a korona. Ám egy jó hajrával sikerült bennmaradni, egyedül a felcsútiak elleni meccs lógott ki a sorból.
 • L: A héten (09.25-ei riport) váltás történt a vezetőségben. Bognár Györgyöt nevezték ki Osztermájer Gábor helyére. Milyen az első benyomások?
 • A : Szinte, mint mindig új impulzust hoz a változás egy csapat életében. Személy szerint, egy rossz szavam se lehet a vezetőedzőre. Ő is megakar tenni mindent a csapat érdekében, ám majd úgyis igazság szerint az eredmények igazolják hogy jó döntés volt-e. Úgy érzem, hogy kellett már egy váltás, mert belsőre érezhető volt a szükségesség, de remélhetőleg Bognár Györggyel megindulhatunk felfelé. (Első mérkőzésén 4:0-s MTK kiütéssel mutatkozott be )
 • L: Az edzőváltás után, milyen céljaitok vannak az idei szezont nézve?
  A: Egyenlőre a biztos bennmaradást kell megcélozni! Majd utána lehet nagyobbakat álmodni. A keret egyébként, véleményem szerint a középcsapatok szintjére predesztinál.

 • L: Hogy érzed mi kellene ahhoz, hogy teltházas meccseket tudjatok játszani?
 • A: Legfőképp eredmények kellenek! Hiszen, amíg ilyen hullámvölgybe vagyunk, addig nyilván bizonytalanabb az ember a mérkőzés okán. Szóval emiatt is muszáj stabilizálni magunkat. Mert mindig kell, de van, hogy meccseket dönt el a 12. játékos. Így valószínűleg nagyobb igény lenne rá, és jócskán többen jönnének ki. 

Van véleménye a cikkről? Érdekli a magyar foci?
További tartalmakért kövesse a Semleges Térfél adásait, illetve a Ladislav bemutatja fb.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

 1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!