Ma 20:00-tól kezd az NB1 6. fordulója az MTK - Budafok mérkőzéssel. Mindkét edző szimpatikus figura, és nem lehet azt mondani, hogy mellébeszélnek! Kritikusak, önkritikusak, és nem utolsó sorban érezni lehet minden egyes mondatukon, hogy a fociért élnek! Ritkaság? Lehet, de ez a normális. Nézzük a nyilatkozatokat!

Michael Boris:

"A visszaút Paksról nagyon nehéz volt, megnéztük újra a meccset, majd vasárnap próbáltuk átbeszélni a történteket. Hétfőn szabadnap volt, keddtől pedig már a Budafokra készülünk, hiszen a lejátszott meccsek eredményén már nem tudunk változtatni. Hét gólt kaptunk az elmúlt két meccsen, ami nem elfogadható, ezért változtatnunk kell. Ez előfordult tavaly is az Ajka és a Békéscsaba ellen, ám akkor rúgtunk is hét gólt. Keményen dolgoztunk egész héten. A Budafokot tekintve új csapatról van szó, hiszen erősítettek. Játszottunk velük tavaly és a felkészülés során is, talán könnyebb belőlük készülni, mint a Paks ellen, amelynek új edzője volt. Látják a tabellát, látják, hogy hét gólt kaptunk az elmúlt két meccsen, így talán nagyobb az önbizalmuk."

Bizony, amit a legutóbb láttunk az MTK-tól az több, mint elfogadhatatlan. Különösen úgy, hogy a bajnokság első két fordulójában, és a kupában a Kispest ellen megmutatták, hogy mire képesek! Nem tudni, hogy hogy bomlott meg a korábbi egység, de tény, hogy nekem nagyon kompaktnak tűnt a csapat. Nem jó hír viszont, hogy két - egyébként kiváló! - kerettag, Myke, és Katona kiesése ilyen problémákat okoz, de az meg örvendetes, hogy a klub máris reagált, és szerződtette Dimitrov-ot, aki állítólag azonnal bevethető akár. Minden esetre látható a nyilatkozatból, hogy nincs kamu, nincs mellébeszélés, hanem egyenesen a probléma közepébe vágott Boris mester! Kíváncsi leszek, hogy mire jutottak!

 

Csizmadia Csaba:

"Sajnálom, hogy elmaradt a Ferencváros elleni mérkőzés, mert készültünk rá, de ha ezzel tudtuk segíteni a Fradit, hogy bejusson a BL-be, akkor boldogok vagyunk, mert a magyar labdarúgás szempontjából fontos volt ez a siker, ezúton is gratulálok nekik. Próbáltuk maximálisan kihasználni ezt a szabad hétvégét, magas intenzitáson edzettünk és készültünk az MTK-ra. Olyan nagy problémákat nem véltem felfedezni az első négy fordulóban, amin nagyon kell javítani. A legfontosabb, hogy a koncentráció és a fegyelem meglegyen a pályán, illetve a helyzetkihasználás, ezeken azért lehet javítani. Fejlesszük tovább azt, amit elkezdtünk csinálni az évek során. Sok időnk nincs arra, hogy megvárjuk, higgyünk magunkban és mindig csak toljuk, most már hinnünk kell magunkban, ez a 4 forduló remélem elég volt arra, hogy érezzék a játékosok, van keresnivalónk. Felkészült a társaság, motiváltak, hiányzik nekik a meccs az elmaradt forduló után, hiszen a mérkőzés az ünnep."

Kezdem a végén! Ünnep, igen az, és csak remélni merem, hogy ezt a focistáék is így gondolják! Mert bizony, ha másképp viszonyulnak a meccsekhez, könnyen a Kaposvár sorsára juthatnak... Azt viszont látni kell, hogy jobb erőt képviselnek, így rettenet lelkesedéssel igenis meg tudják nehezíteni az ellenfelek dolgát! Ugye milyen érdekes? Semmi más nem kell hozzá, mint elkötelezettség, tettvágy, és persze rengeteg munka! Mondom én, hogy "csak"... De most azt látom, hogy ez megvan Budafokon. És ezen a ponton azt kell mondjam, mégiscsak van egy kis kanyar abban a nyilatkozatban! Méghozzá az, hogy nem kell nagyon javítani. Kell, de véleményem szerint ezt úgy kell érteni ebben a szövegkörnyezetben, hogy nincs kényszerhelyzet, nem kell kapkodni, hanem az elkezdett munkát kell tovább vinni, ami egyben azt jelenti, hogy folyamatosan javulni, fejlődni kell, és a kisebb korrekciók mindig természetesek! A szimpatikus kiscsapat okán mindig figyelem a budafoki fejleményeket, így most is kíváncsi vagyok, hogy az a bizonyos munka hogyan térül meg a csapat számára! 

 

Érdekes összecsapás lesz, ajánlom!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!