Az idei évben szerencsére jó pár játékossal tudtam riportot készíteni. Ezen játékosok, különböző országból és bajnokságból kerültek ki. Nézzük, hogyan alakultak az ST által megkérdezett játékosok őszi félévei, illetve mit várnak a tavasz félévre.
A mikrofon ezúttal az NB2-es csapatok előtt! Készítette: Ladislav (vendégszerző)

PÁVKOVICS BENCE (23), DVSC: 15 mérkőzés-1 gól

pbence

Szeretném mindig a legjobbat nyújtani, ezért az őszi fordulókkal sem tudok maximálisan elégedett lenni. Mivel védő vagyok, azt kell néznem, hány meccset hoztunk le kapott gól nélkül. Ez a szám lehetne még több, ebben is mi szeretnénk lenni a legjobbak.

Az eredményt tekintve a debreceni meccseinkkel elégedett vagyok, idegenben viszont tényleg fel kell javulnunk. Ellenünk mindenki száztíz százalékot próbál nyújtani, ami persze természetes, hisz mi vagyunk a legjobb csapat. Idegenben egyszer kaptunk ki, viszont sok a döntetlen, de igyekszünk ezen is javítani.

Minden meccset meg szeretnénk nyerni, hogy visszakerüljünk az első osztályba!

 

PRISKIN TAMÁS (34), ETO FC Győr: 16 mérkőzés (16 kezdő, 13 gól)

priskintom

Az őszi szezont illetően felemás érzéseim vannak. Sajnos rosszul kezdtük a bajnokság elejét, de a végére hála Istennek kiegyenesedtünk. Csapat nagy része kicserélődött a nyár folyamán, főleg saját nevelésű új játékosok érkeztek. Idő kell ahhoz, hogy felvegyék a ritmust és egy jó csapat alakuljon ki. Helyezésünk egy kis szerencsével lehetne jobb is, de ezen leszünk a tavasz folyamán.

Ami a tavaszt illeti: szeretnék, ott folytatni, ahol abba hagytuk. Az utolsó 8 mérkőzésünkből sikerül 5 megnyerni, ami szép teljesítmény. Nyilván még sok munka áll előttünk, de így folytatjuk, nagyszerű csapat lehetünk, akinek lehetnek majd merészebb álmai is.

Az ősz folyamán hála Istennek sikerült gólokat szereznem. Igaz van egy kis hiányérzetem, lehetett volna jobb is, de összeségében elégedett lehetek. Bízom a hasonló folytatásban, és hogy hozzá tudok járulni a csapat eredményes szerepléséhez.

 

VOGYICSKA BÁLINT (22), Gyirmót FC Győr 12 mérkőzés (9 kezdő kezdőként)

vogyicska

Felemás érzéseim vannak az őszömmel kapcsolatban. Jól indult a nyár vége a csapat is jól kezdte a bajnokságot, és személy szerint nekem is jól ment a játék, élveztem is, ami a pályán zajlott. Sajnos utána kisebb sérülések hátráltattak, amit az elején nehezen kezeltem, de aztán sikerült vissza kerülnöm és jó teljesítményt nyújtanom majd egy kis idő múlva újra megsérültem, ugyanott, mint korábban. Nehéz volt túl lendülni rajta, de végül sikerült ismét vissza kerülnöm a csapatba es stabilan játszani az összes mérkőzésen

Kétarcúnak ítélném meg a csapat teljesítményét. Sikerült nagy győzelmeket aratunk, többek között legyőztük a Debrecent, illetve a Vasast is.  Azonban szenvedtünk súlyos vereséget is pl. a Győri- ETO ellen. Összességeben több a pozitívum, mint a negatív. Az őszi szezon vége fele sajnos minket is elért a vírus, igy sokan kiestünk a csapatból, ami nyilván azt eredményezte, hogy megkellett szenvednünk minden pontért.

Nekem személy szerint, amiben mindenképpen javulnom kell a tavaszi szezonra a kapu előtti helyzet megoldás/helyzetkihasználás. Csapatszinten kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtanunk, nem férnek bele ilyen könnyű vereségek,mint amiket elszenvedtünk az utóbbi időben de úgy érzem vagyunk annyira jó csapat hogy egymást segítve túl tudunk lendülni a nehezebb időszakokon illetve hullámvölgyeken.

 

SINAN SINANOVIC (23): Nyíregyházi Spartacus FC (1 mérkőzés – keresztszalagszakadást szenvedett a Siófok elleni találkozón

sinan

Felemás érzéseim vannak az őszi szereplésünkkel. Igazából végig egész ősszel egy stabil-masszív játékot játszottunk, ami által kevés gólt kaptunk viszont a támadásban nemvoltunk kellően hatékonyak sok helyzetet puskáztunk el. Ameddig nem kapták el a meghatározó játékosaink a vírust egészen előkelő helyen voltunk, és ott sajnos 3-4 mérkőzés alatt lecsúsztunk kicsit a tabellán – ezért felemások az érzések.

Tavasszal, ha a támadásban is előre lépünk és javulunk, illetve a vírus is elkerül minket, valamint mindenki egészséges lesz, akkor az első 5 helyezés valamelyik pozíciójába odatudunk érni, mert sűrű most is a mezőny.  De, ha tényleg jó lesz a koncentráció akkor biztosan az élmezőnybe végzünk.


Az erőnléti edzőnkkel, Darabos Balázzsal, illetve a gyógytornászunkkal sokat edzünk, hogy minél hamarabb visszatérjek a pályára. nemszabad nyilván elkapkodni az előirt procedúrát követjük, de nagyon jó úton haladunk! Remélem minél hamarabb sikerül egy jó felkészülést csinálnom mielőtt visszatérek a pályára es tudjam segíteni a csapatot gólokkal es gólpasszokkal de ehhez mindenképp jó erőnlét fog kelleni, amin most a szünetben is edzünk!

 

KATONA LEVENTE (18) PMFC: 17 mérkőzés (ebből 16 kezdőként)

katonalevente

Rengeteg tudtam fejlődni ebben az őszi szezonban úgy gondolom. Idő kellett, hogy felvegyem a másodosztály ritmusát, ez ment picit nehezebben. Úgy érzem, ez leginkább az első 5 meccsen látszott rajtam.  Viszont úgy érzem, elkaptam a ritmust az őszi szezon végére. Sajnos 3 meccset ki kellett hagynom betegség miatt, ami nem jött jókor. Ám szerencsére gyorsan vissza tudtam belőle jönni.

Az előzetes várakozáson felül teljesített a csapat, de még messze a vége.  Szeretnénk ezt a teljesítményt tartani, illetve fokozni. Minden meccsbe úgy mentünk bele, hogy meg szeretnénk nyerni, illetve a maximumot nyújtani, ez rám is igaz.

Szeretném megszerezni első NB2-es gólomat. Sokat kell még tanuljak és dolgoznom, hogy minél jobb legyek. Azon dolgozunk, hogy ugyan ott folytassuk a tavaszt, ahol őszt abbahagytuk.

 

Játékosoknak, és csapatainak sérülésmentes, illetve eredményes tavaszi félévet kívánunk!Van véleménye a cikkről?
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse a ST adásait, illetve a Ladislav bemutatja oldalt.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!