A hazai bajnokságban focizó játékosok mellett volt lehetőségünk pár légióst is mikrofon elé vonni.  Két ország három csapat, egy nemzet! És még egy közös vonás: mind a hárman idén igazoltak külföldre, így ez az év jócskán tartogatott meglepetéseket!


Bobál Gergely - CD Nacional (Portugália)

lég1


- Csapatszinten szerintem eddig jól teljesitunk, ha beleszámoljuk, hogy most jutottunk fel és a 9. helyen állunk, az nem rossz teljesítmény. Magam részéről keveset játszottam eddig, de úgy gondolom, a következő hónapok lesznek a vízválasztóak, hiszen minden hétvégén meccsünk lesz. Számíthatnak rám, és remélem, tudok segíteni a csapatnak. Most értem utol magamat mind fizikálisan, mint mentálisan.

 - Stabil bennmaradást várok. Az első négy helyezett, a Benfica, a Porto, a Sporting, a Braga - és még ideveszem a Guimares-t is - a mezőny felett járnak, de a többi csapat hasonló szintet képvisel minden szempontból. Magamtól azt várom, hogy több játéklehetőséget harcolok ki, és hogy tudom segíteni a csapatot, akár kezdőkent akár cserekent. Teljes mértékben úgy érzem, hogy jó helyre kerültem.

 

Kocsis Gergő - Podbeskidzie Bielsko-Biala (Lengyelország)

lég2


- Egyénileg pozitívan értékelem. Két mérkőzést leszámítva mindegyik találkozón pályára tudtam lépni, viszont csapatszinten van hova fejlődni...  Az utolsó pár fordulóban eléggé visszacsúsztunk. Nem úgy jöttek az eredmények ahogy azt szerettük volna. Nyilván ilyenkor egyénileg se könnyű hozzátenni a játékhoz - ha a csapat ilyen állapotban van… -, de ennél már csak jobb lehet. Várom a felkészülést, alapozást reméljük sikeres félévet fog eredményezni.


-Ami tavaszt illeti, egyedüli célként valószínűleg a bennmaradás kiharcolása lesz a legreálisabb cél. Egyénileg szeretnék minden meccset végig játszani, akár góllal/gólpasszal segíteni a csapatot. Illetve mint szinte mindenki én is szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel újra a válogatott közelébe kerülhetnék.

 

Tamás Márk - Slask Wroclaw (Lengyelország)

lég3


- Úgy gondolom az őszi szereplésünk viszonylag jól sikerült bár idegenben van min javítanunk tavasszal. Összességében jó pozícióban vagyunk szóval bizakodva várjuk a tavaszt!
Egyénileg örülök neki h ennyi lehetőséget kaptam úgy érzem jól teljesítményt nyújtottam, de sosem vagyok teljesen elégedett magammal vannak hibák, amiket ki kell majd javítani a tavaszra h sikeresebb legyek én is és a csapat is!


- Tavaszra mindenképpen szeretnénk odaérni az első 3-ba. Viszont ez nem lesz egyszerű, mert az első nyolc csapat mindegyike nagyon erős! Egyénileg szeretnék minden meccsen pályára lépni és jó teljesítménnyel segíteni a csapatot!

 

Játékosoknak, és csapatainak sérülésmentes, illetve eredményes tavaszi félévet kívánunk!

Van véleménye a cikkről?

Ossza meg velünk!

További tartalmakért kövesse a ST adásait, illetve a Ladislav bemutatja oldalt.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!