Szinte biztos kiesőként könyvelték el a csapatot, ám igyekeznek rácáfolni.

Az MTK-tól kapta első profi szerződését Kapronczai Gergely. Előbb u19-es bajnok lett a kék-fehérekkel, majd tavaly a III.Kerület TVE-hez került. Idén pedig az NB2-be frissen feljutó  Szentlőrinc csapatánál játszik kölcsönbe.

-Hogy érzed, mennyit sikerült a tavalyi NB3-as Kerületnél eltöltött szezonod óta fejlődni? Sikerült megérj' a másodosztályra?

Talán amikor oda kerültem akkor volt bennem egy kis hiányérzet. Viszont utólag belegondolva, egy percig se bánom, hogy a Kerületnél töltöttem a tavalyi szezont. Nyilván sokan ismerik a csapat lehetőségeit, illetve, hogy mit akarnak elérni. Ez látszik, hiszen szinte már ott is egy profi majdhogynem NB2-es közegbe csöppentem.  Sajnos itt beütött a vírus, ami miatt a bajnokságnak vége lett, ám ezalatt az idő alatt is rengeteget tudtam fejlődni. Czvitkovics Péter, vagy akár Kemenes Szabolcs személye, és tapasztalata sokat tudott adni. Rutinos, sokat megélt játékosokról beszélünk, akik emberileg is tudják támogatni a fiatalokat.

-Posztod tekintve középpályás vagy, ám ha minden igaz, még se mindig ott játszottál.

A Kerületnél, mint balhátvéd számoltak vele, és meglepően jól feküdt a pozíció. Alapszinten is szeretek futni, megtanultam ezáltal szerelni. Emellett néha, szélsőként is számítottak rám. Nagyon sokat támogattak, ezért én is jobban éreztem magam. Ezáltal tudtam fejlődni , viszont  a fent említett lefújás okán tovább kellett lépni.

KapGer2

Hiába kaptak ki mind a Debrecen, mind a Vasas csapatától. A Gyirmót együttesét oda-vissza sikerült megverniük Kapronczai-éknak.

-Kozármisleny, illetve PMFC utánpótlásban is megfordultál. Nem bánod, hogy nem maradtál végül a Mecsekaljai csapatnál?

Kulcsár Árpáddal voltak egyeztetések , hogy ott folytatom. Sajnos nem így alakult, ellenben figyelem a csapatot. Egy tetszetős, ami még fontosabb eredményes focit játszanak.  A folytatás ismert , a Szentlőrinc csapatához kerültem, és itt is jól érzem magam.

-Sokan biztos kiesőként könyveltek el titeket a szezon elején, de most azért nem kevés esély van a bennmaradásra. 

Jelenleg jól néz ki a tabella. Az elején talán túlságosan is leírtak minket, mint biztos kiesők. A vezetőség igazolásait tekintve jól sültek el, hiszen előrébb tudtunk lépni. Több vérbeli támadófelfogású játékos van a csapatban, és a mester is bátran nyúl az agresszív, letámadós focihoz. Momentán úgy érzem, hogy kezd saját kezünkbe kerülni a sorsunk, és nem feltartott kézzel szeretnénk nekimenni az utolsó fordulóknak.

-Milyen célokkal indultál neki az idei szezonnak?

Szerettem volna minél több játéklehetőséget kapni, illetve szeretném megmutatni magam. Sajnos az utóbbi időben nem úgy jöttek össze nekem se a dolgok , mint ahogy kellett volna. Viszont, célom a maradék fordulóban, jó játék, és gólok mellett visszakerülni a kezdőcsapatba.

KapGer1

A fiatal mohácsi középpályás 2 gól, és 1 gólpassz mellett 28 NB2-es  találkozón lépett pályára az idei szezonban.

-Hogy érzed, az idei jó teljesítményeddel mennyire tudtál alapozni a jövőt nézve?. Az MTK megfigyelői szinte mindenhol ott vannak. Kaptál esetleg már visszajelzést teljesítményedről?

Az őszi szezonom nagyon jól alakult, éreztem a bizalmat . Talán ennek oka is, hogy gólokat, gólpasszokat tudtam jegyezni. Egyenlőre nem kaptam az MTK-tól visszajelzést, de szeretném elérni, hogy figyeljenek.

-Van-e már konkrétum a jövő évet illetően?

Kölcsönszerződésem lejárta után, szeretném a kék-fehérekkel megcsinálni a felkészülést. Meg szeretném mutatni, mire vagyok képes. Ha lehetőségem van rá, bemutatkozni az első osztályban. Ha esetleg úgy hozza az élet, hogy kölcsönbe szánnak, elfogadom. Szeretnék bizonyítani.

Van véleménye a cikkről? 
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse az ST YouTube csatornáját, illetve a Ladislav bemutatja oldalt a fb-n!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!