A tegnapi - mondjuk ki - borzalmas meccs után ritka öszinte volt Kovács / Kiskoko/ István.  A Ferencváros is hasonló de színvonalában  talán jobb mérkőzést vívott Kisvárdán. Diósgyőrben viszont nagy lehetett a buli...

 

Majdnem ködbe veszet a forduló tegnap, de szerencsére mindenki betalált az öltözőbe. Nagy meglepetés nem született viszont sok minden kiderült. Nagy a különbség a szurkolói elvárások között., viszont sokat segíthet a hangulaton és a csapat megítélésen ha őszinte a kommunikáció. Abban az esetben ha egy szakmai stáb nem csak a a porhintéssel foglalkozik hanem elmondja, ne várjanak semmit csak eredményt stílus helyett még mindíg jobb mint a semmi. Feczkó Tamás jól tette, hogy csak ez utóbbit ígérte. Újpesten nem tudjuk mi lesz ha mindez marad, de azt láttuk, hogy ez semmire sem elég. Zalában "fejeket akarnak" Kisvárdán mehet tovább a szűkítéses keresés, Kövesden a reménykedés. Kispesten a fogadkozás, hogy most szerdán megfogják a Fradit. Mi csak abban reménykedünk, hogy mindenki marad a földön szép lassan megjön a tavasz és a jobb játék. Remélem elég pozitív voltam így vasárnap délelőtt. Erről a fordulóról maradjoin itt mementónak Kiskoko pár őszinte mndata.

„Minden tisztelem a nézőké, akik kilátogattak és itt maradtak a végéig, s a tévénézőknek is, mert ez szerintem borzalmas mérkőzés volt mindkét csapat részéről. Ugyanakkor egy ilyen borzalmas mérkőzést el lehet dönteni egy-egy ilyen villanással, mint ami volt például Petrjak lövése, vagy tőlem a megindulásom” – foglalta össze tömören a véleményét a fehérváriak középpályása, aki kitért a felújított Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegére is.

„Nem volt könnyű játszani a pályán, bár most újították fel, viszont hiányzik róla a műfű, ami miatt nagyon instabil volt a felület, nehéz volt kitámasztani, de nem lehet erre fogni, hogy ilyen rosszul játszottunk mi is és az Újpest is. Örülünk a három pontnak, más pozitívum nem nagyon van” 

 

Bővebben este az ST Liveban 20.00. órától. Megint lesz miről beszélni.

idézet:nso.hu

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!