Valami nagyon összeállt idénre paksra. 
Nézzünk kicsit szét a statisztikák világában:A Paks csapata egy nyílt támadófocit felvállaló játékra törekszik az idei szezonban, ami úgy néz ki kifizetődött az együttesnek. Bognár György vezetésével a csapat fennállása óta a második legeredményesebb szezonjuk lehet az idei( 2010/11-ben második hely, EL szereplés). 

Az elmúlt szezonok tekintetében , különösen a Csertői féle korszakban egy masszív középcsapatnak számított a tolnai együttes az NB1-ben. Elsődleges céljuk mindig a bennmaradás kiharcolása volt, és ezt ki is mondták. Az idei évnek se indultak neki másképp, az előjelek nem voltak éppen a legrózsásabbak az első időszakban. Sorozatos rossz szereplésük miatt a csapat elkezdett hátrafelé csúszni a tabellán, míg végül egy edző váltás lett a következménye az eredménytelenségnek. Bognár György érkezésével valami nagyon megváltozott a csapatnál. Mint ahogy azt Osváh Attila, Hahn János, és Éger László is elmondta oldalunknak a csapat, és a stáb egymásra talált.  Ami talán még ennél is fontosabb, jöttek is az eredmények.  

A csapat szinte már biztos, hogy a 4. helyen végez az idei szezonban. Továbbá az is fix, hogy Hahn János személyében gólkirályt avatnak az együttesnél. A kérdés, hogy hány góllal. Korábban volt példa már gólkirályi címre az atomvárosban, ám akkor az egy megoszott cím volt Simon Attila révén 2013/14-es szezonban.

Nézzük az elmúlt szezonokat statisztika alapján:
eredmények paks

A 2007-'08-as szezon, a '11-'12-es szezon során sikerült 50 gólnál többet lőni. Idén 75! gólt rúgtak eddig , és még van hátra 1 forduló, igaz emellé mondhatni szintén  rekordmennyiségű 59 gólt kapott az együttes. 

Minden találkozóban benne van, hogy nagyon kikapnak, vagy nagyon nagy különbséggel nyernek. Ellenben, KÖZÖNSÉGSZÓRAKOZTATÓ futballt játszik a csapat! Ami ritka, és becsülendő. Ami különösen nagy szó, ezt mind magyar játékossal elérni.

Hahn személye különösen érdekes, hiszen amióta 12 csapatos az NB1 azóta senki se tudott 20 gól fölött gólkirályi címet szerezni. 
gólkirályok 2010 től

Az egyik legnagyobb kérdés talán, hogy ez a forma meddig tartható?

Várjuk a véleményeket!
További tartalmakért kövesse az ST adásait !

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!