Múlt hét folyamán volt lehetőségünk az OTP Bank Liga 20/21-es szezonjának gólkirályával beszélgetni, ám technikai problémák miatt a cikk nem tudott kikerülni. Ellenben, ezt most pótoljuk:

-Őszi beszélgetésünkhöz képest, sok minden változott. Mondhatjuk, hogy mozgalmas egy szezonotok volt?
Abszolút! Hála az égnek főleg pozitív értelemben. Ha valaki azt mondja szezon előtt, hogy ilyen évünk lesz, lehet aláírtam volna. Az biztos, hogy mindig szívesen emlékszem vissza erre a szezonra. Nyilván sok szerencse is kellett hozzá, illetve a társak, hogy ennyi találatot tudjak jegyezni. Ha nem is fogom ezt megismételni gólszámban, teljesítményben, és eredményben erre fogok törekedni a jövőben is.

-A teljességhez hozzátartozik, hogy az utolsó mérkőzésen, egy csúfosnak mondható 5:1-es vereségbe szaladtatok bele Kisvárdán. Mit mondott a mester a szezonzárásaként?
Mondta, hogy az utolsó meccset felejtsük el, akkorra ő is elengedte már a mérkőzést. Viszont, azért volt egy kis leszúrás, a gólok minősége, és mennyisége miatt. Ellenben kiemelte, hogy büszke a csapatra, és nem vesz el az érdemünkből, meg volt elégedve mindenkivel.

-Sikerült már felfogni, amit elértél, vagy még kell ülepednie?
Most már muszáj felfogni, hiszen a héten már a válogatottal leszünk. Nyilván kell ülepedje, mert sok minden történt. Gólkirályi cím, válogatott meghívó, ráadásul apuka is leszek.  Szinte álomszerű az egész, és hihetetlen. Ami a pályát illeti, szeretnék hosszabb távon is ehhez hasonló, teljesítményt nyújtani. Szokták mondani, hogy „minél magasabban van a léc, annál jobb átugrani”.  A célom eddig az volt, hogy a 10 gólt szeretném átlépni, idén sikerült.

 

jani3

22 találatával a 12 csapatos NB1 legeredményesebb gólkirálya lett, ami válogatott meghívót ért!

 

-Mit gondolsz, mi kell ahhoz, hogy az álom, hogy ott lehess az EB keretben valósággá váljon? Van rá reális esély?
Egyértelműen célom most már, hogy ott legyek a tornán! Úgy érzem van is esélyem, jó szezonom van, formában vagyok. Ha ezt a válogatottnál is vissza tudom adni, továbbá, az edző elképzeléseinek is megtudok felelni, alkalmazkodni próbálok mindenhez, akkor van esély rá. Természetesen azért fogok küzdeni, hogy ez sikerüljön.

-Mennyire lesznek ismeretlenek az arcok? Fiola Attilával játszottál már Pakson, de mi a helyzet a támadókkal?
Sokukat ismerem, van, akivel együtt, és van, aki ellen játszottam már.
Anno’, mikor u21-es válogatott voltam, egyik edzés során a felnőttek ellen játszottunk, majd át kellett állni a „nagyokhoz”, így például Szalai Ádámmal is játszottam már. Nagyon közvetlen és segítőkész volt már akkor is. Ami a csapatot illeti, érezhető a csapategység, ezek után úgy érzem nem lesz gond a beilleszkedéssel se.

-A jövőjét illetően kiemelte, még nem dőlt el semmi.
Jelenleg 100%-an válogatottra szeretnék koncentrálni! Vannak érdeklődések, de mivel konkrétum nincs, ezért fölöslegesnek találnám a találgatást. Nyilván, ha olyan ajánlat érkezik, ami nekem és a klubnak is megfelel akkor elfogadom.

Így lett gólkirály Hahn János: 

További tartalmakért kövesse az ST youtube csatornáját!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!