kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu

Pár fordulóval a bajnokság vége előtt menesztették Gálhidi Györgyöt a rossz eredmények miatt, így a szezon hátralévő részében Huszák Géza vette át ideiglenesen az együttest. Ám a júniusi felkészülést már Szergej Pacaj irányításával kezdi meg a Nyíregyházi Spartacus együttese. 

"- Nagyon jó érzés visszatérni Nyíregyházára, a stábtagokkal jól ismerjük egymást. Nagyon várom már a közös munkát, és remélem sikeres lesz a csapat. Több mérkőzését láttam a Szparinak, a védekezés renben volt, szeretném ha támadásban kreatívabb lenne a csapat, nyilván ehhez olyan játékosok is kellenek. Az első feladat az lesz, hogy fizikálisan legyen rendben a keret, és sokat dolgozunk majd azon is, hogy átadjuk azt a szellemiséget, melyet mi, stábtagok képviselünk "

Nyilatkozta a fiatal edző a nyírségiek honlapjának: 

sergej pacaj nyíregyházán

kép forrása: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

 

A Nyíregyháza új edzője 1992-ben már volt a klub kötelékében, igaz akkor még játékosként. Azóta megfordult többek között a Balmazújvárosnál, és az MTK együttesénél, mint pályaedző. Egy bizonyos Feczkó Tamás irányítása alatt. 
Itt most nem Feczkó, hanem Szatke Zoltán és Csernijenko Ruszlán segítik majd munkáját.

Adódik a kérdés, hogy vajon Feczkó-mackótól mennyit tudott /akart tanulni. Illetve, hogy vajon ki fog jobban profitálni ebből a szerződésből a jövőt illetően? 

Van véleménye a cikkről?
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse az ST Youtube csatornáját!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!