A mai délután történései:
Friss kiesők, friss edzővel!

A DVTK hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a többszörös magyar bajnok Kondás Elemért vezetőedzőnek. 

"Egyszer már volt megkeresésem a klub részéről, akkor nem jött össze, de örülök, hogy most rám esett a választás. Ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy a csapat kiesett az NB I.-ből, mert tudom, hogy milyen fontos a DVTK az itt élő embereknek és a klub szurkolóinak. " - írja a honlap.

Ez a mondat annak a tükrében érdekes, hogy jó pár éve hogy viszonyult a szurkolókhoz a mester.

A '63-as születésű korábbi labdarúgó, karrierje legnagyobb sikereit a DVSC kispadján érte el, ám ezúttal talán mégnagyobb fába vágta a fejszéjét.

kondaselemer.jpeg

Még koradélután Boér Gábort nevezték ki a szintén kieső Budafoki MTE csapatának élére, adták hírül a pest megyeiek.

"Magyarországon ő az egyik legtehetségesebb, legnagyobb potenciállal rendelkező vezetőedző, akinek ráadásul már több évnyi tapasztalata is van. Meggyőződésünk, hogy a megkezdett utunkat vele együtt tudjunk a leghatékonyabban folytatni és a filozófiánkat, stílusunkat, indentitásunkat nem feladva a bajnokság élmezőnyéhez tartozni. "- Oláh Lóránt sportigazgató

 

unnamed.jpg

A budafoki előrelépés talán tényleg előrelépés lesz, ám adódik a kérdés, mire megy Kondás a miskolciakkal? Továbbá, hogy meddig megy/mehet?

Van véleménye a cikkről?
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse az ST Youtube csatornáját

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!