Megtartotta évértékelő beszélgetését a Szombathelyi Haladás együttese.
Néhány meglepő hírrel együttvéve.

 

"Lesz változás a keretben, akinek lejárt a szerződése azokkal nem hosszabbítunk. Németh Márió, Jancsó András most nem kap új szerződést nálunk, köszönjük amit a HALIÉRT tettek, sok sikert a további pályafutásukhoz. Schimmer Szabolcsnak az edzői stábban kínáltunk további munkát. Összességében 4-5 távozó és érkező biztosan lesz. Remélem meg tudjuk tartani értékeinket. " - nyilatkozta Séllei Árpád a klubhonlapnak

Érdekes, hogy értéktartásról van szó, de 3 nem kevéssé szombathelyhez kötődő játékos fog távozni....
Németh Márió 2012-ben került fel az akadémiáról az első csapatba. A még mindig csak 26 éves középpályás, több mint 140 mérkőzésen lépett pályára, zömében nagy góljairól volt híres.

Jancsó András 2014-től játszott a Haladás csapatában, egy soproni, és egy gyirmóti kitérőt elszámítva végig a klub kötelékébe tartozott.

Schimmer Szabolcs aki leginkább talán a csapat már-már legendás játékosai közé tartozik 2003 óta, több mint 16 éve! szolgálja a zöld-fehéreket. Több mint 300 mérkőzésen lépett pályára.

Adódik a kérdés, mik a tervek? Milyen irányba sodródik tovább a nagymúltú együttes az NB2 tengerén.
Az elmúlt időszakban, se volt éppen zökkenőmentes a házatája az együttesnek. Elég Illésékre, vagy a Halmosi botrányra gondolni.  Nem biztos, hogy a jövőre nézve térnyleg megérte-e elengedni ezeket a csupaszív játékosokat.

Az ügyvezető kiemelte, hogy az őszi félévvel még aránylag igen, ám a tavasszal nyújtott teljesítménnyel egyáltalán nincs megelégedve.

 

A teljes cikk elérhető a Szombathelyi Haladás hivatalos weboldalán.

Van véleménye a cikkről? 
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse a Semleges Térfél  Youtube csatornáját !

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!