kép forrása:blikk.hu

Szappanos Péter a Mezőkövesd Zsóri kiváló kapusa, hivatalos közösségi oldalán köszönt el szurkolóiktól.

 A 30 éves hálóőr 2018-ban csatlakozott a ZTE együttesétől a Zsóri csapatához, ahol 97 találkozón állt a kapuba. Többek között a tavalyi kupadöntő elérésében is óriási szerepet vállalt. 

Az alábbi sorokkal búcsúzik: 
"Köszönök mindent amit kaptam a klubtól és a szurkolóktól! Köszönöm a vezetőségnek , minden edzőmnek,hogy bízott bennem! És természetesen minden embernek aki hétről hétre segítette a munkánkat! Mindig hálás leszek és meleg szívvel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre! Sok sikert kívánok a csapatnak!
Szapi "

szappanos_lelép.png

A kapus Dombó Dávidot kiszorítva mondhatni elég későn mutatkozott be az élvonalba, ám bebizonyította, hogy a kor csak egy szám. Különösen a kapusok tekintetében. 
Több nagy bravúrra segítve kiharcolni csapata bennmaradását, viselte a csapatkapitányi karszallagot is. Ám legutóbb mégis a fradi elleni "bakijai" miatt került a reflektorfénybe edzője Pintér Attila által. 

Korábban több portálon egybehangzó hírek szerint közölték, hogy valószínüleg a Budapest Honvéd együttese lesz a befutó. Ahogy Molnár Gábor is a DVTK-tól. Adódik a kérdés, mire lesz képes idén a budapesti együttes....

FRISSÍTVE!

20210531-BD__1269.jpg

Teljes cikk: https://www.honvedfc.hu/hirek/szappanos-peter-honved/2021-05-31


Van véleménye a cikkről? 
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse a Semleges Térfél  Youtube csatornáját !

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!