Ahogy korábban meg lett hírdetve Június 1. 17:00kor kiderült kikre számít majd a nyári Európa-bajnokságon Marco Rossi szövetségi kapitány

 Rossi mester kiemelte, hogy a tábort tekintve minden a legnagyszerűbben működött. 

 

Kapusok: 
Dibusz, Gulácsi, Bogdán

Megjegyzések:Az utazó 3 közel hasonló szinten van egymáshoz képest. Tóth is megközelíti a szintet, ellenben Bogdán jó szezonzáráson van túl , míg Balázs sérüléssel bajlódott a végén. 

Továbbá Dibusz felépült sérüléséből, de Gulácsi az elsőszámú hálóőr jelölt. Ha semmi se jön közbe, akkor Gula véd végig. 

Védők:
Bolla, Botka, Fiola, Lang, Kecskés, Orban, Szalai, Lovrencsics

Megjegyzés:  A kerethirdetésnél bízott a ballábas játékosban, de Hangya sérülése okán ez meghiúsult. Spandlert egyértelműen belső védőnek szánta volna, de mivel olyan ellenfelekkel csapunk össze, akik messze világklasszis szintet képviselne ezért még nincs itt az ideje, hogy csatlakozzon. 
Nem igazán lát olyan embert, aki alkalmas lenne erre a posztra erre a csoportban.

Középpálya:

Cseri, Gazdag, Holender, Kleinheisler, Nagy Á, Nego, Schäfer, Sigér

Megjegyzés: Szoboszlai nincs olyan állapotban, hogy akár csak egy kis időt is játszhasson . Az olasz szakvezető számára különösen nagy fájdalom, hogy nem lehet ott a fiatal tehetség, hiszen mind a csapat, mind saját karrierje szempontjából sokat jelentett volna, ha felépül. Kalmár, és Szoboszlai kidőlése óriási érvágás, de nagyon bízik a csapat, és az egyéni kvalitásokban. 

Támadók: 
Hahn, Nikolics, Schön, Szalai,Varga R. ; Varga K. ; Sallai

Megjegyzés: Annak ellenére, hogy eddig zömébe a Szalai- Sallai duó együtt kezdett, az nem garantálja, hogy nem lehetnek változások a következő mérkőzéseken. A barátságos mecccseken rotációra lehet majd számítani, hiszen nem az a célja, hogy lefárasszák a játékosokat. Kiemelte, hogy hiába képviselnek nagyértéket az ellenfelek, ennek ellenére a maximumra való törekvés.
Schön Szabolcs, és Hahn János esetében a kiváló forma döntött. Schön esetében a balláb is előny, míg Hahn esetében a nagyszerű labdaérzék, és a mutatott játék volt a meggyőző

A mester továbbá kiemelte, hogy nem véletlenül hívott be 30 játékost a bő keretbe. A csapat nagy összhangba volt, ezáltalá biztos tisztába voltak az elejétől vele, hogy nem valószínű, hogy Szoboszlai csatlakozik. Ezt is mindenki sajnálta, de a céljuk továbbra is a tisztességes helytállás.

Van véleménye a cikkről? 
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse a Semleges Térfél  Youtube csatornáját !

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!