Sinanovic (jobb oldalt 11-es mezben) fiatal kora ellenére közel 100 NB2-es találkozónál jár.

Az idei NB2-es szezon nyitányán szenvedett súlyos sérülést, amire ráment az egész szezonja. Sokan az NB2 Zsótér Donátjaként tekintenek Sinanovic Sinanra, aki szeretne legalább 150%-os teljesítménnyel visszatérni.

 • Nyilván egy sérülés soha se jó, de mondhatni neked a legrosszabbkor jött?
  Sajnos igen, az első fordulóban történt meg egy jó erős felkészülés után. Jó formában voltam, de sajnos benne vannak a sportban az ilyen sérülések is, amik hosszabb időre parkoló pályára tesznek.
 • Hogy élted meg az idei évet így?
  Nehéz volt nagyon megemészteni, hogy nem lehetek ott a pályán, de a sok edzés és a gyógytorna letudott kötni így mindennapom csak erről szólt, hogy minél hamarabb kerüljek vissza a pályára. Többször erőt adott társaim sikeres szereplése a felépüléshez!

 • Sikerült már teljesen felépülni belőle?
  Hála istennek igen! Már majdnem 3 hónapja teljes értékű edzésmunkát végzek, illetve a második csapatba játszok, hogy minél hamarabb formába kerüljek a következő szezonra. Most nincs idő a pihenésre Darabos Balázzsal erőnléti edzőnkkel egyeztetett programot végzek.

 • Gálhidi mester alatt nem sokat tudtál dolgozni, ellenben mit tudsz az új vezetőről?
  Az új vezetőedzőnknek már kétszer is sikerült Balmazújvárossal, illetve az MTK-val felkerülnie az első osztályba. Remélem hasonló sikereket sikerül elérnünk vele.

  Rákézdeztünk a 99 NB2-es mérkőzésen pályára lépő játékosnál, számolja-e hol tart. Illetve szóba került a lejáró szerződése, és a jövő is. 
 • Megmondom őszintén ezt nem tudtam, de remélem ebben az évben nőni fog ez a szám sokat. Még egyeztetés alatt van a jövőm meglátjuk hogyan alakul, de természetesen örömmel maradnék.

Van véleménye a cikkről? 
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse a Semleges Térfél  Youtube csatornáját !

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

 1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!