Hidi Patrik számára se volt felhőtlen a mögöttünk hagyott szezon.

Kispesti nevelésként vált az évek folyamán a Budapest Honvéd meghatározó játékosává Hidi Patrik, aki 2 szezon erejéig belekóstolt a légióséletbe. Amióta hazatért nevelőegyesületéhez előbb kupagyőzelmet ünnepelhetett, majd idén jött a majdnem teljes hidegzuhany egy közel nyögvenyelős szezonnal. 
A 2016-os bajnokcsapat kapitány értékel: 

- A tavalyi hullámvasútszerű szezon után , milyen szájízzel tudtátok elkezdeni a felkészülést?
P: Ami az elmúlt szezont illeti, a kupagyőzelem, és az elmúlt évek után nyilván mindenki jobbra számított. Sajnos nem így lett… Utólag látszik, az edzőváltással sem tudtunk előbbre lépni, ám (Horváth- a szerkesztő) Feri érkezésével elkezdtünk egy olyan fajta építkezést, aminek hála az égnek érezhető eredménye született. 
A Honvéd nevéhez, történelméhez méltó szereplésre szeretnénk törekedni a következő szezonban! Mindenki nagyon jól tudja, hogy nem itt van a helyünk, ahol a tavalyi szezonban voltunk.

-A szurkolók, hogy viselték ezt az időszakot?
P:A tábor óriási erőt tudott adni, nagyon sokat jelent a támogatásuk. Mind vendég, mind hazai környezetben. Voltak találkozások a szurkolókkal, de reméljük a jövő szezonban sok-sok győzelemmel tudjuk majd őket megörvendeztetni. Szerencsére, most már, végre tényleges hazai pályán játszhatunk . Lenyűgöző létesítmény készült, már nagyon várjuk az avatót!

-Magyar bajnok, kupagyőztes, sőt a kispesti csapat csapatkapitánya lettél az évek során. Van, ami hiányzik?
P: Nyilván minden játékos álma, hogy egyre magasabb lépcsőkön lépkedve, magasabbra jusson. Nekem szerencsére megadatott már az érzés, hogy bajnok legyek, de remélem nem ez volt az utolsó cím, amit nyertem a csapattal. Csapatkapitánynak meg különösen nagy megtiszteltetés lenni!

George Leekens irányítása alatt már szerepelt a nemzeti együttes bő keretében, ám a bemutatkozás akkor nem jött össze. Volt edzője Marco Rossi szerepvállalása után adódik a kérdés, hogy mit érez a Honvéd középpályása:
P: Nagyon szorítottunk értük, Rossi nagyon szépen felépítette a csapatot! Az, hogy tartja magát a teljesítmény alapú behíváshoz, megkövetendő. Ez alapján se számít semmit, hogy korábban sikeresek tudtunk lenni együtt. Látszik a fejlődés náluk is, mint anno’ nálunk is.

Azt is elmondta, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy újra ott lehessen a tűz közelében?
P: Minden játékos álma, hogy ott lehessen nemzeti 11-ben boldog leszek, ha összejön, de el tudom fogadni, ha nem.  A legfontosabb, hogy klubcsapatomban tudjak először 100%-os formát nyújtani, utána lehetne csak másról ábrándozni.

-Vannak akik elbukva hazakullognak, vannak akik megpróbálják kihozni a maximumot belőle. Te miként vélekedsz a légiósként töltött 2 szezonodról?
P:Amit lehet próbáltam magamba szívni kint. Ilyen szempontból, meg pláne, hogy már nem is voltam olyan nagyon fiatal, előnyömre vált. Új kultúrákat, futballközegeket ismerhettem meg

Interjúnk zárókérdésére, miként el tudja-e magát képzelni külföldön avagy most már tényleg Csak A Kispest? Rövid, és egyértelmű választ adott!
P:Itthon eddig így volt, hogy nem megyek máshova! Jelenleg még 2 év van a szerződésemből, ami nem kevés idő! Viszont egyelőre csak az előttünk álló szezonra szeretnék koncentrálni.

További tartalmakért kövesse az ST youtube csatornáját!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!