A frissen feljutó KTE csapatával kezdte meg a 21/22-es NB2-es szezont a Honvéd korábbi játékosa Lukács Dániel. Nem is váratott magára sokat a sikeres bemutatkozásra, hiszen rögtön 2 góllal kezdte a Budaörs ellen a szezont, míg hétvégén a Soroksár ellen már 4 találatig jutott. Ő mesélt:

 • Nagyon megindult a szekér, ennyire jót tett a környezetváltás?
  Valószínűleg jót tett a környezetváltozás igen, érzem a bizalmat az edző részéről is. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült kezdeni a szezont.
 • Milyen célokkal indult neki a csapat, illetve te személy szerint az idei szezonnak?
  Az elsődleges cél nyilván egy frissen feljutó csapatnál mindig a stabil bennmaradás elérése. Viszont szeretnénk a középmezőnyhöz tartozni. Ami engem illet, én is minél jobb teljesítményt próbálok nyújtani, minél több góllal- gólpasszal hozzájárulni a csapat sikeréhez.
 • Adódik a kérdés, ilyen bemutatkozás után nyomás vagy teher a jó szereplés?
  Amikor megy a szekér, ki akarna leszállni? Ezzel a 6 találattal magam számára is feladtam a leckét a szezon további részére.

 • Mondhatni ég, és föld az első két fordulóban elért eredményetek. De mi a realitás?
  Ami az első fordulóban nem jött össze, az tegnap minden összejött. Bár az, hogy 3:0-ról fel tudtunk állni a Budaörs ellen, már az is nagy szó volt, pláne, hogy volt esélyünk az egyenlítésre is. Hétközbe megbeszéltük a hibákat, egyéni és csapat szinten is. A múltkori meccsel ellentétbe most sikerült jól reagálni a bekapott gólra és a magunk javára fordítani a találkozót.

          

 

 • Mennyire volt nehéz elszakadni Kispesttől, és mekkora motiváció bizonyítani feléjük?
  Rögös utat jártam be a Honvéd csapatánál, első- második csapat oda-vissza. Szerettem ott játszani, de belefáradtam. Nekik is szeretnék bizonyítani, hogy hátha látják, hogy hiba volt elengedni a Lukit. Motiváció már csak az a része is, hogy NB2-ben játszhatok a tavalyi NB3-as szereplés után.

További tartalmakért kövesse az ST youtube csatornáját!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

 1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!