A Semleges Térfél életében már láthattátok, hogy nem csak a foci kap szerepet. Így került képbe az ASZFALTCSÍK névre hallgató minisorozatunk. 
A felkészülés már javában zajlik, de mi ahogy eddig, most sem pihenünk!
Ebben a sorozatban bemutatjuk a Magyar férfi kézilabda-bajnokság csapatait.
 

Az első részben a Veszprémi KKFT valamint a NEKA csapata kerül bemutatásra. KKFT 

Veszprémi KKFT

Kép1

A tavaly Liga Kupa elődöntőig jutó együttes Veszprém „kis” csapata. A játékosok egy rövid szünet után máris belevágtak a felkészülésbe.

Távozók: Szeitl László, Tóth Attila és Szakály Benedek, valamint Füleki Áron felhagyott az aktív játékkal, azonban marad a klubnál és segíti, erősíti a stábot.

Érkezők: Tóth József (Szeged), Podoba János (Dabas), Kurucz Máté (Dabas)

Veszprém az első felkészülési mérkőzést a NEKA ellen játszották és nyertek 24-28-ra. A csapat jelenleg Csehországban folytatja a felkészülést ahol cseh és szlovák csapatokkal találkozik majd.

A tavalyi bajnokságban a 7. helyen végeztek és most is egy ilyen szereplésben reménykednek Veszprémben.

NEKA
Kép2

A tavalyi NB1/B bajnok Balatonboglári egyesület más néven Nemzeti Kézilabda Akadémia most először szerepelhet a legjobbak között és Sótonyi László a NEKA férficsapata a Digisport Reggeli Start című műsornak adott interjút az élvonalbeli célokról.

„Csapat nagy része gyerek és nem áll szándékunkban idős, öreg rutinos játékosokat idehozni. Sokat kell erősödnünk, fejben, testben taktikailag is. Az akadémia küldetése, hogy sok fiatalt delegáljanak az élvonalban. Kimondott cél nincs”- zárja a mondandóját Sótonyi László.

A csapat abszolút üde színfoltja az NB1-nek. Pick-Szeged és a Telekom Veszprém is adott kölcsön fiatal magyar játékosokat, hogy játéklehetőséghez jussanak a Balaton partján.

A névsor még nem teljes, nagy a játékos mozgás.

Folytatás hamarosan!

Van véleménye a cikkről?
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse az ST Youtube csatornáját!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!